Каталог товарів

❱❱ Favorit Стрічка двобічна піноподібна підсилена 25мм х 5 м

Артикул: 20110
* ОПИС ТА ЗОБРАЖЕННЯ ТОВАРУ МАЄ ІНФОРМАЦІЙНИЙ ХАРАКТЕР І МОЖЕ ВІДРІЗНЯТИСЯ ВІД ОПИСУ ТА ЗОБРАЖЕНЬ, ПРЕДСТАВЛЕНИХ В ТЕХНІЧНІЙ ДОКУМЕНТАЦІЇ ВИРОБНИКА.
0,00 грн ⁄ шт
87,00 81,78 грн ⁄ шт
+

Немає на складі

Способи доставки

Більш детальну інформацію щодо оплати та доставки ви можете отримати безпосередньо від наших менеджерів за телефонами:

Способи оплати
  • Готівкою при отриманні
  • Безготівковий переказ
Опис

Двостороння клейка стрічка на дрібнопористій спіненій основі. Ця стрічка з обох сторін має підсилений піноподібний матеріал з клейовим шаром, що захищений антиадгезійним матеріалом (лайнером). Завдяки тому, що основа стрічки має значну товщину і спеціалізований клейовий склад, вона відрізняється високою клейкістю. Клейку стрічку можна застосовувати на жорстких і негладких поверхнях. Саме вона допомагає нерівностям згладитися за рахунок деформації основи. Стрічка має ширину від 19 мм до 25 мм та довжину від 1,5 м до 5 м. Стрічка двобічна піноподібна підсилена широко використовується для монтажу легких предметів на більшості твердих поверхонь.

 
 
Характеристики
  • Довжина:
    5 м
  • Ширина:
    25 мм
Відгуки
Поки немає відгуків
Написати відгук
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
Рекомендовані товари

Немає на складі

Швидке замовлення

Скотч двосторонній Favorit 48мм*10м (10-431) - це клейка двобічна стрічка, яка використовується для надійної фіксації різних матеріалів під час будівельних, ремонтних та побутових робіт. Виготовлений з поліпропілену з двобічною клейовою основою. Цей скотч ідеально підходить для створення захисних полотен під час малярних робіт.