Каталог товарів

❱❱ Zegor SAP22-А020 Змішувач моно стінка нерж.

Артикул: 37259
* ОПИС ТА ЗОБРАЖЕННЯ ТОВАРУ МАЄ ІНФОРМАЦІЙНИЙ ХАРАКТЕР І МОЖЕ ВІДРІЗНЯТИСЯ ВІД ОПИСУ ТА ЗОБРАЖЕНЬ, ПРЕДСТАВЛЕНИХ В ТЕХНІЧНІЙ ДОКУМЕНТАЦІЇ ВИРОБНИКА.
0,00 грн ⁄ шт
245,00 230,30 грн ⁄ шт
+

Немає на складі

Способи доставки

Більш детальну інформацію щодо оплати та доставки ви можете отримати безпосередньо від наших менеджерів за телефонами:

Способи оплати
  • Готівкою при отриманні
  • Безготівковий переказ
Опис

Змішувач для однієї води (МОНО) Zegor SAP22-A020 виготовлений з нержавіючої сталі, його корпус литий. Це гарантує, що він прослужить без протікання протягом кількох десятків років. Його монтування горизонтальне на стіну, тому підведення підходять жіночі.

Монокрани - це сантехнічні пристрої, що працюють лише з одним типом води: або тільки з холодною, або тільки з гарячою. Вони легко встановлюються, мають просту конструкцію та доступні за ціною. Ці характеристики зробили монокрани популярними для використання в системах водопостачання в котеджах, дачах, а також у санвузлах та кухнях невеликих підприємств, фастфудів, офісів та державних установах.

ZEGOR - це поєднання унікального європейського дизайну, простоти та дбайливо промислово розроблених технічних характеристик, використання високоякісних технологій у виробництві. Ці складові роблять змішувачі компанії ідеальними сантехнічними виробами, які підкреслюють не лише передові технічні рішення, але й звичайний класичний стиль.

Характеристики
Відгуки
Поки немає відгуків
Написати відгук
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
Рекомендовані товари

Немає на складі

Швидке замовлення

Змішувач для умивальника: один важіль, корпус - литий під тиском для збільшення терміну служби. Використовується безшумний керамічний картридж діаметром 35 мм, що збільшує тривалість роботи, та аератор для зменшення витрати води. Підходить для ванних у стилі hi-tech.

Немає на складі

Швидке замовлення

Кожен змішувач від Zegor представляє сучасний дизайн, єлегантний і функціональний. Ми прагнемо до постійних вдосконалень. У своїй останній колекції ми використали цинк для створення змішувачів за допомогою лиття під тиском, раніше вважаного неможливим.

Незалежно від класу продукції, ми використовуємо якісні матеріали та інноваційні технології, зберігаючи доступні ціни. Наші змішувачі забезпечують високу якість для всіх користувачів.