Каталог товарів

❱❱ Zegor DMX4-A605 Змішувач дворукий для кухні

Артикул: 36877
* ОПИС ТА ЗОБРАЖЕННЯ ТОВАРУ МАЄ ІНФОРМАЦІЙНИЙ ХАРАКТЕР І МОЖЕ ВІДРІЗНЯТИСЯ ВІД ОПИСУ ТА ЗОБРАЖЕНЬ, ПРЕДСТАВЛЕНИХ В ТЕХНІЧНІЙ ДОКУМЕНТАЦІЇ ВИРОБНИКА.
0,00 грн ⁄ шт
0,00 0,00 грн ⁄ шт

Немає на складі

Способи доставки

Більш детальну інформацію щодо оплати та доставки ви можете отримати безпосередньо від наших менеджерів за телефонами:

Способи оплати
  • Готівкою при отриманні
  • Безготівковий переказ
Відгуки
Поки немає відгуків
Написати відгук
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
Рекомендовані товари

Немає на складі

Швидке замовлення

Змішувач Zegor відомий своєю простотою та легкістю в експлуатації. Він здобув популярність серед українських споживачів завдяки безшумному та м'якому струменю води через аератор Zegor. Комплектуючі також виробляються самостійно, що гарантує високу якість продукції.

Немає на складі

Швидке замовлення

Змішувач для умивальника серії NOF має корпус, виготовлений за новітньою технологією лиття "під давлінням", що значно збільшує термін його експлуатації. Використовується керамічний картридж Ф35. Комплектація включає: корпус, керамічний картридж WKF-047, гайка, аератор WKZ-021, підводки, шпильки. Фірма Tuozhen працює на українському ринку з 2007 року та представляє продукцію під брендом Zegor, який завдяки високій якості, доступній ціні, постійній наявності товару й гарній клієнтській політиці має відмінну репутацію.

Немає на складі

Швидке замовлення

ZEGOR LEB3-А123 - двохвентильний смісник для ванни. Корпус виготовлений за новітньою технологією "лиття під тиском", що значно збільшує його тривалість. Він ідеально підходить для ванних кімнат у стилі hi-tech.

Використовується безшумний керамічний картридж 35 з високим ресурсом і аератор, який зменшує витрату води. Комплектується двошаровим душовим шлангом.