Каталог товарів

❱❱ VIST Круг алмазний 230мм 22,2 по кераміці

Артикул: 39259
* ОПИС ТА ЗОБРАЖЕННЯ ТОВАРУ МАЄ ІНФОРМАЦІЙНИЙ ХАРАКТЕР І МОЖЕ ВІДРІЗНЯТИСЯ ВІД ОПИСУ ТА ЗОБРАЖЕНЬ, ПРЕДСТАВЛЕНИХ В ТЕХНІЧНІЙ ДОКУМЕНТАЦІЇ ВИРОБНИКА.
0,00 грн ⁄
701,00 658,94 грн ⁄
+

Немає на складі

Способи доставки

Більш детальну інформацію щодо оплати та доставки ви можете отримати безпосередньо від наших менеджерів за телефонами:

Способи оплати
  • Готівкою при отриманні
  • Безготівковий переказ
Опис

Діамантовий диск для обробки кераміки призначений для фінішного різання кераміки, мармуру та каменю. При використанні цього диска для кераміки важливо забезпечити подачу води в область різу для охолодження диска та оброблюваного матеріалу. Діамантовий різальний диск має постійний шар з діамантами, що дозволяє досягти рівного різу без відколів. Ріжуча частина автоматично самозатачується, забезпечуючи високу продуктивність різання завдяки видаленню витратних діамантових елементів та вивільненню нових. Даний диск використовується з кутовою шліфувальною машинкою, ручним електричним плиткорізом та штроборізом. Вміст діамантів становить більше 20%.

 
Характеристики
  • Діаметр, мм:
    230
  • Товщина, мм:
    1,8
  • Вид:
    Суцільний
  • Посадковий діаметр, мм:
    22,2
Відгуки
Поки немає відгуків
Написати відгук
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
Рекомендовані товари

Немає на складі

Швидке замовлення

Діамантовий диск "TURBO" призначений для швидкого та точного різання бетону, цегли, бруківки і каменю. Він може використовуватися як для сухого, так і для мокрого різання, і має функцію самозаточування, що забезпечує високу продуктивність різання. Диск підходить для різних матеріалів і має вміст алмазів більше 20%.