Каталог товарів

❱❱ VIST Алмазний диск Універсальний 125 мм. Hauer

Артикул: 39915
* ОПИС ТА ЗОБРАЖЕННЯ ТОВАРУ МАЄ ІНФОРМАЦІЙНИЙ ХАРАКТЕР І МОЖЕ ВІДРІЗНЯТИСЯ ВІД ОПИСУ ТА ЗОБРАЖЕНЬ, ПРЕДСТАВЛЕНИХ В ТЕХНІЧНІЙ ДОКУМЕНТАЦІЇ ВИРОБНИКА.
0,00 грн ⁄
340,00 319,60 грн ⁄
+

Немає на складі

Способи доставки

Більш детальну інформацію щодо оплати та доставки ви можете отримати безпосередньо від наших менеджерів за телефонами:

Способи оплати
  • Готівкою при отриманні
  • Безготівковий переказ
Опис

Універсальний диск призначений для роботи з різноманітними матеріалами і може бути використаний для різання металу, нержавіючої сталі, каменю, бетону, армованого бетону, дерева, ДСП, керамічної плитки, граніту, пластику та інших матеріалів. Цей універсальний алмазний диск стане незамінним як у побуті, так і на виробництві. Важливою особливістю є легкість різання і висока ефективність. Високий ресурс та продуктивність досягаються завдяки міцному корпусу та спеціальній технології вакуумного спікання алмазного шару диска. Окрема конструкція для відведення тепла сприяє ефективному видаленню тепла з зони різання. Даний алмазний диск використовується разом з кутовою шліфмашиною.

 
Характеристики
  • Діаметр, мм:
    125
  • Посадковий діаметр, мм:
    22,2
Відгуки
Поки немає відгуків
Написати відгук
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
Рекомендовані товари

Немає на складі

Швидке замовлення

Діамантовий диск "TURBO" призначений для швидкого та точного різання бетону, цегли, бруківки і каменю. Він може використовуватися як для сухого, так і для мокрого різання, і має функцію самозаточування, що забезпечує високу продуктивність різання. Диск підходить для різних матеріалів і має вміст алмазів більше 20%.

Немає на складі

Швидке замовлення

Універсальний алмазний диск призначений для різання різних матеріалів, включаючи метал, камінь, дерево і багато інших. Він відрізняється високою ефективністю та має довгий термін служби завдяки міцному корпусу та спеціальній технології алмазного шару. Підходить для використання з кутовою шліфмашиною.