Каталог товарів

❱❱ Головка №10х65 з магнітом Japan

Артикул: 33772
* ОПИС ТА ЗОБРАЖЕННЯ ТОВАРУ МАЄ ІНФОРМАЦІЙНИЙ ХАРАКТЕР І МОЖЕ ВІДРІЗНЯТИСЯ ВІД ОПИСУ ТА ЗОБРАЖЕНЬ, ПРЕДСТАВЛЕНИХ В ТЕХНІЧНІЙ ДОКУМЕНТАЦІЇ ВИРОБНИКА.
0,00 грн ⁄ шт
122,00 114,68 грн ⁄ шт
+

Немає на складі

Способи доставки

Більш детальну інформацію щодо оплати та доставки ви можете отримати безпосередньо від наших менеджерів за телефонами:

Способи оплати
  • Готівкою при отриманні
  • Безготівковий переказ
Характеристики
  • Матеріал:
    Сталь
  • Довжина, мм:
    65
Відгуки
Поки немає відгуків
Написати відгук
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
Рекомендовані товари

Немає на складі

Швидке замовлення

Головка №12 з магнітом - ідеальний інструмент для зручного та надійного кріплення та відкручування гвинтів і болтів з максимальною точністю.

Немає на складі

Швидке замовлення

Головка № 8 з магнітом (859-02) - надійний інструмент для викручування та закручування кріпильних елементів, який допомагає утримувати шурупи на місці під час роботи.

Немає на складі

Швидке замовлення

Головка з магнітом № 8х42 - це компактний і зручний інструмент для викручування та закручування болтів та шурупів. Її магнітний дизайн дозволяє тримати кріплення на місці, що полегшує роботу й забезпечує точність при виконанні завдань.

Немає на складі

Швидке замовлення

Головка №13 з магнітом від MAGtools - це зручний і надійний інструмент для встановлення або відкручування гвинтів та болтів з використанням різноманітних електроінструментів. Його магнітний механізм допомагає утримувати гвинти на місці під час роботи, що полегшує процес та забезпечує точність при виконанні завдань.

Немає на складі

Швидке замовлення

Головка SURETORQ розміром №10*48 з магнітом - це високоякісний інструмент, призначений для зручного та надійного використання зі шуруповертами та іншими електроінструментами. Завдяки вбудованому магніту ця головка надійно утримує кріпильні елементи під час роботи, що дозволяє ефективно та швидко виконувати різноманітні завдання.