Каталог товарів

❱❱ Емаль ПФ-115 темно-сіра 2,8 кг "Фазенда"

Артикул: 37859
* ОПИС ТА ЗОБРАЖЕННЯ ТОВАРУ МАЄ ІНФОРМАЦІЙНИЙ ХАРАКТЕР І МОЖЕ ВІДРІЗНЯТИСЯ ВІД ОПИСУ ТА ЗОБРАЖЕНЬ, ПРЕДСТАВЛЕНИХ В ТЕХНІЧНІЙ ДОКУМЕНТАЦІЇ ВИРОБНИКА.
0,00 грн ⁄ шт
281,00 264,14 грн ⁄ шт
+

Немає на складі

Способи доставки

Більш детальну інформацію щодо оплати та доставки ви можете отримати безпосередньо від наших менеджерів за телефонами:

Способи оплати
  • Готівкою при отриманні
  • Безготівковий переказ
Опис

Емаль FAZENDA ПФ-115 можна використовувати для фарбування дерев'яних і металевих поверхонь, дверей з МДФ, заліза, бетону та інших. FAZENDA ПФ-115 є фективною не лише на нанесення на внутрішніх ділянках, але й на тих, що піддаються атмосферному впливу.

У процесі виробництва цього продукту використовується лише якісна сировина, що забезпечує високі показники стійкості емалі та водночас зберігає відносно низьку ціну, що вигідно вирізняє її з-поміж конкурентів.

Поверхня, пофарбована універсальною емаллю, є стійкою до атмосферних перепадів, миючих розчинів, впливу води, індустріальних масел, коливань температури від -50°С до +60°С.

Термін служби покриття:

  • Не менше  чотирьох років в умовах помірного та холодного клімату;
  • Не менше одного року в умовах тропічного клімату.

Технічні характеристики фарби ПФ-115:

  • Температура нанесення. Фарбу слід наносити за температури повітря від +5 до +35 °С.
  • Розчинник: Сольвент, уайт-спірит або їх суміш у співвідношенні 1:1, скипідар; для фарбування в електрополі – розчинник РЕ-48 або РЕ-3В.
  • Підготовка емалі: ретельно перемішати, за необхідності добавити розчинника у кількості не більше ніж 10% від маси фарби.
  • Розхід фарби на один шар: 100-180г/м2, товщина одного шару ― 18-23 мкм.
Характеристики
Відгуки
Поки немає відгуків
Написати відгук
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
Рекомендовані товари

Немає на складі

Швидке замовлення

Емаль ПФ-115 "Фазенда" жовта-коричнева 2,8 кг- універсальний засіб для фарбування різних поверхонь всередині та зовні будівель. Ця високоякісна емаль відзначається стійкістю до атмосферних впливів. Легка у використанні та має високий рівень якості.

Немає на складі

Швидке замовлення

Емаль ПФ-115 "Фазенда" світло-сіра 0,9 кг- універсальний засіб для фарбування різних поверхонь всередині та зовні будівель. Ця високоякісна емаль відзначається стійкістю до атмосферних впливів. Легка у використанні та має високий рівень якості.

Немає на складі

Швидке замовлення

Немає на складі

Швидке замовлення