Каталог товарів

❱❱ Richmann Диск алмазний для кераміки (тонкий) 125ммх1,3мм (C4851)

Артикул: 29093
* ОПИС ТА ЗОБРАЖЕННЯ ТОВАРУ МАЄ ІНФОРМАЦІЙНИЙ ХАРАКТЕР І МОЖЕ ВІДРІЗНЯТИСЯ ВІД ОПИСУ ТА ЗОБРАЖЕНЬ, ПРЕДСТАВЛЕНИХ В ТЕХНІЧНІЙ ДОКУМЕНТАЦІЇ ВИРОБНИКА.
0,00 грн ⁄ шт
749,00 704,06 грн ⁄ шт

Немає на складі

Способи доставки

Більш детальну інформацію щодо оплати та доставки ви можете отримати безпосередньо від наших менеджерів за телефонами:

Способи оплати
  • Готівкою при отриманні
  • Безготівковий переказ
Опис

Алмазний диск RICHMANN exclusive C4851 призначений для різання керамічних і мармурових плит і має дуже тонкий профіль (1,3 мм), що робить його ідеальним для важких будівельних завдань. Його зигзаговидний орнамент висотою 10 мм допомагає зменшити тертя при різанні твердих матеріалів, забезпечуючи чудову якість обрізання.

Цей диск призначений для професійного сухого різання таких матеріалів як клінкер, кераміка, грес, мармур, граніт і покрівельні матеріали (черепиця). Діаметр диска становить 125 мм, товщина - 1,3 мм, діаметр отвору - 22,23 мм, а висота алмазного насипу - 10 мм. Цей диск входить до професійної серії Corona exclusive.

Характеристики
  • Діаметр, мм:
    125
  • Товщина, мм:
    1.3
  • Вид:
    Суцільний
  • Вид:
    Чистий рез
  • Посадковий діаметр, мм:
    22.2
Відгуки
Поки немає відгуків
Написати відгук
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
Рекомендовані товари

Немає на складі

Швидке замовлення

Немає на складі

Швидке замовлення

Цей сегментований алмазний диск призначений для швидкого та точного різання затверділого бетону, цегли, граніту, кладки та каменю з використанням кутової шліфувальної машини. Він має діаметр 125 мм, товщину 2 мм, діаметр отвору 22,23 мм і алмазну поверхню висотою 10 мм. Застосовується для сухого різання і досягає максимальної швидкості обертання 12200 обертів на хвилину.

Немає на складі

Швидке замовлення

Гладкий алмазний диск (діаметр 230 мм, товщина 2,8 мм) призначений для різання затверділого бетону, цегли, граніту, кладки і каменю з використанням кутової шліфувальної машини. Диск має спеціальний алмазний профіль для високої швидкості різання та може використовуватися для мокрого різання.