Каталог товарів

❱❱ VIST Диск алмазний 230/22,2 Сегмент

Артикул: 39261
* ОПИС ТА ЗОБРАЖЕННЯ ТОВАРУ МАЄ ІНФОРМАЦІЙНИЙ ХАРАКТЕР І МОЖЕ ВІДРІЗНЯТИСЯ ВІД ОПИСУ ТА ЗОБРАЖЕНЬ, ПРЕДСТАВЛЕНИХ В ТЕХНІЧНІЙ ДОКУМЕНТАЦІЇ ВИРОБНИКА.
0,00 грн ⁄
872,00 819,68 грн ⁄
+

Немає на складі

Способи доставки

Більш детальну інформацію щодо оплати та доставки ви можете отримати безпосередньо від наших менеджерів за телефонами:

Способи оплати
  • Готівкою при отриманні
  • Безготівковий переказ
Опис

Діамантовий диск "SEGMENT" призначений для швидкого різання бетону, цегли та каменю. Завдяки сегментам, диск під час роботи краще охолоджується повітрям, що дозволяє використовувати його для сухого різу. Також, цим диском можна різати бетон за допомогою води для охолодження, що значно подовжує термін служби диска. Ріжуча частина має функцію самозатачування, що забезпечує високу продуктивність різання, оскільки ріжуча кромка автоматично оновлюється за рахунок зняття зношених алмазних елементів. Сегментні диски найкраще підходять для робіт з бетоном. Вміст алмазів у них становить понад 20%.

Характеристики
  • Діаметр, мм:
    230
  • Товщина, мм:
    1.8
  • Вид:
    Сегментний
  • Посадковий діаметр, мм:
    22.2
Відгуки
Поки немає відгуків
Написати відгук
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
Рекомендовані товари

Немає на складі

Швидке замовлення

Діамантовий диск "TURBO" призначений для швидкого та точного різання бетону, цегли, бруківки і каменю. Він може використовуватися як для сухого, так і для мокрого різання, і має функцію самозаточування, що забезпечує високу продуктивність різання. Диск підходить для різних матеріалів і має вміст алмазів більше 20%.

Немає на складі

Швидке замовлення

Універсальний алмазний диск призначений для різання різних матеріалів, включаючи метал, камінь, дерево і багато інших. Він відрізняється високою ефективністю та має довгий термін служби завдяки міцному корпусу та спеціальній технології алмазного шару. Підходить для використання з кутовою шліфмашиною.