Каталог товарів

❱❱ Zebra емаль акрилова 2кг темно-сіра 18

Артикул: 40105
* ОПИС ТА ЗОБРАЖЕННЯ ТОВАРУ МАЄ ІНФОРМАЦІЙНИЙ ХАРАКТЕР І МОЖЕ ВІДРІЗНЯТИСЯ ВІД ОПИСУ ТА ЗОБРАЖЕНЬ, ПРЕДСТАВЛЕНИХ В ТЕХНІЧНІЙ ДОКУМЕНТАЦІЇ ВИРОБНИКА.
0,00 грн ⁄
602,00 565,88 грн ⁄
+

Немає на складі

Способи доставки

Більш детальну інформацію щодо оплати та доставки ви можете отримати безпосередньо від наших менеджерів за телефонами:

Способи оплати
  • Готівкою при отриманні
  • Безготівковий переказ
Опис

Емаль акрилова Zebra 2кг темно-сіра 18 призначена для фарбування дерев'яних, мінеральних та металевих поверхонь. Використовується як для внутрішніх, так і для зовнішніх робіт. Однак, не рекомендується для фарбування оцинкованих, нержавіючих та кольорових металів.

Перед використанням емалі необхідно добре очистити поверхню від бруду, пилу, старої фарби, жиру та інших забруднень. Для нанесення емалі можна використовувати розпилювач, пензель або валик. Використання валика для обробки великих поверхонь допоможе рівномірно розподілити емаль і зекономити її витрату.

Емаль має високу стійкість до морозу та атмосферних впливів. Рекомендується зберігати емаль у щільно закритій заводській упаковці, захищаючи від дітей, вологи, прямих сонячних променів та вогню.

Витрата: 70-100 г/м² залежно від кольору та типу поверхні.

Розчинник: вода (не більше 5%)

Час висихання: 1-2 години при t +18-20 ° C, при зменшенні температури час висихання збільшиться.

Ступінь блиску: глянцеві

Характеристики
Відгуки
Поки немає відгуків
Написати відгук
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
Рекомендовані товари

Немає на складі

Швидке замовлення

Емаль акрилова Zebra 2кг біла 10 призначена для фарбування дерев'яних, мінеральних та металевих поверхонь. Підходить для внутрішніх і зовнішніх робіт, але не рекомендується використовувати на оцинкованих, нержавіючих і кольорових металах.

Немає на складі

Швидке замовлення

Емаль акрилова Zebra 0,7кг темно-коричнева 88 призначена для фарбування дерев'яних, мінеральних та металевих поверхонь. Підходить для внутрішніх і зовнішніх робіт, але не рекомендується використовувати на оцинкованих, нержавіючих і кольорових металах.

Немає на складі

Швидке замовлення

Емаль акрилова Zebra 17 сіра 2 кг призначена для фарбування дерев'яних, мінеральних та металевих поверхонь. Підходить для внутрішніх і зовнішніх робіт, але не рекомендується використовувати на оцинкованих, нержавіючих і кольорових металах.