Каталог товарів

❱❱ MGF Засіб для видален. цвілі Saniermittel 500ml

Артикул: 33065
* ОПИС ТА ЗОБРАЖЕННЯ ТОВАРУ МАЄ ІНФОРМАЦІЙНИЙ ХАРАКТЕР І МОЖЕ ВІДРІЗНЯТИСЯ ВІД ОПИСУ ТА ЗОБРАЖЕНЬ, ПРЕДСТАВЛЕНИХ В ТЕХНІЧНІЙ ДОКУМЕНТАЦІЇ ВИРОБНИКА.
0,00 грн ⁄ шт
125,00 117,50 грн ⁄ шт
+

Немає на складі

Способи доставки

Більш детальну інформацію щодо оплати та доставки ви можете отримати безпосередньо від наших менеджерів за телефонами:

Способи оплати
  • Готівкою при отриманні
  • Безготівковий переказ
Опис

MGF Saniermittel 500 мл ефективно видаляє цвіль на різних поверхнях, зокрема на стінах, стелі, керамічній плитці, твердих і еластичних швах, кам'яній кладці в будинку, в сауні та басейні.

Переваги:

  • простий у використанні;
  • моментальний ефект;
  • має дезінфікуючу і профілактичну дію.

Засіб для видалення плісняви MGF Saniermittel 500 мл відзначається гарною якістю та забезпечує відмінну дезінфекцію та профілактику оброблених поверхонь. Засіб легко наноситься, добре проникає у структуру основи, при цьому дозволяє поверхні дихати. 

Препарат одразу готовий до застосування. Наносити необзідно на підготовлені, очищені від забруднень та сухі поверхні. Роботи слід проводити за плюсової температури. Зручна насадка для розбризкування засобу полегшує виконання робіт. Наносити матеріал слід рівномірно, витрата засобу становить приблизно 50-150 мл/м2

Подібно до іншої продукції цієї марки, товар відмінно поєднує в собі гарну якість і помірну ціну. 

Характеристики
  • Об'єм:
    500 мл
Відгуки
Поки немає відгуків
Написати відгук
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
Рекомендовані товари

Немає на складі

Швидке замовлення

Немає на складі

Швидке замовлення
Рекомендовані статті
Як боротися з пліснявою?
Як боротися з пліснявою?

Весна — це не лише про пахучі квіточки та тепле сонечко, а й — про плісняву, яка утворюється через вологість та холод. Щоби позбутися вже наявної плісняви, необхідно: одягнути гумові рукавички, захистити органи дихання марлевою пов’язкою або маскою, підготувати губки та серветки. Спочатку необхідно зачистити механічно уражену ділянку, потім промити чистою водою, просушити...