Каталог товарів

❱❱ Richmann Заклепочник для різьбових закл. (нітогайок) М3-М10 330мм (C0744)

Артикул: 38132
* ОПИС ТА ЗОБРАЖЕННЯ ТОВАРУ МАЄ ІНФОРМАЦІЙНИЙ ХАРАКТЕР І МОЖЕ ВІДРІЗНЯТИСЯ ВІД ОПИСУ ТА ЗОБРАЖЕНЬ, ПРЕДСТАВЛЕНИХ В ТЕХНІЧНІЙ ДОКУМЕНТАЦІЇ ВИРОБНИКА.
0,00 грн ⁄ шт
0,00 0,00 грн ⁄ шт

Немає на складі

Способи доставки

Більш детальну інформацію щодо оплати та доставки ви можете отримати безпосередньо від наших менеджерів за телефонами:

Способи оплати
  • Готівкою при отриманні
  • Безготівковий переказ
Опис

Richmann C0744 - професійний різьбовий заклепочник.

Ручний заклепочник призначений для різьбових заклепок із сталі, алюмінію та нержавіючої сталі.За допомогою заклепочника можна з'єднувати, наприклад, сталеві елементи, листи, балки, кронштейни, елементи машин.Інструмент дозволяє використовувати заклепки таких розмірів: M3, M4, M5, M6, M8, M10.
Замініть насадки, прикрутивши і зафіксувавши спеціальним ключем, що входить в комплект.Ергономічна ручка з нековзного матеріалу.Має клямку для зручного зберігання інструменту у складеному стані та транспортування.Комплект поміщений у транспортну валізу, для кожного елемента відведено місця.Преміум якість.

Відгуки
Поки немає відгуків
Написати відгук
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
Рекомендовані товари

Немає на складі

Швидке замовлення
 
 
Виробник   Berg
Довжина інструменту 215 мм
Матеріал ручки метал
Прогумована рукоятка   Так
Розміри витяжних заклепок 4.8 мм, 2.4 мм, 3.2 мм, 4.0 мм
Стан Нове
Тип голови Неповоротна
Тип інструменту   Закльопник для витяжних клепок

 

Немає на складі

Швидке замовлення

Зеклепник SIGMA з двома ручками і довжиною 430 мм - надійний інструмент для швидкого і точного з'єднання деталей за допомогою заклепок.

Немає на складі

Швидке замовлення

Заклепочник одноручний Richmann PROFI 250мм (C0705) - це професійний інструмент для заклепок з довжиною 250 мм. Він має одну ручку для зручного використання однією рукою. Ідеально підходить для з'єднання деталей за допомогою заклепок в різних проектах.

Немає на складі

Швидке замовлення

Заклепочник дворучний Richmann PROFI 450мм (C0740) - це потужний професійний інструмент для заклепок з довжиною 450 мм. Він має дві ручки для зручності і розподілу зусиль при заклеплюванні. Ідеально підходить для з'єднання деталей за допомогою заклепок в різних проектах.