Каталог товарів

❱❱ GARD ВАПНО ГАШЕНЕ 12 кг ФІЛЬТРОВАНЕ СУПЕРБІЛЕ для зовнішніх та внутрішніх робіт

Артикул: 42151
* ОПИС ТА ЗОБРАЖЕННЯ ТОВАРУ МАЄ ІНФОРМАЦІЙНИЙ ХАРАКТЕР І МОЖЕ ВІДРІЗНЯТИСЯ ВІД ОПИСУ ТА ЗОБРАЖЕНЬ, ПРЕДСТАВЛЕНИХ В ТЕХНІЧНІЙ ДОКУМЕНТАЦІЇ ВИРОБНИКА.
0,00 грн ⁄
255,00 239,70 грн ⁄

Немає на складі

Способи доставки

Більш детальну інформацію щодо оплати та доставки ви можете отримати безпосередньо від наших менеджерів за телефонами:

Способи оплати
  • Готівкою при отриманні
  • Безготівковий переказ
Опис

Гашене вапно GARD — незамінний помічник у будівництві та сільському господарстві. Цей продукт використовують для підготовки міцних бетонів, штукатурних і бетонних розчинів, які швидко схоплюються. Вапно входить до складу розчинів, що потребують водоутримуючої здатності, і підходить для штукатурок машинного нанесення. Вапно GARD використовують для малярних і мулярних робіт завдяки його антисептичним властивостям, що перешкоджають утворенню цвілі.

У сільському господарстві гашене вапно широко застосовується для дезінфекції приміщень тваринницького призначення, забезпечуючи здорові умови утримання тварин. Для городніх робіт вапно використовується для захисту дерев від шкідників і сонячних опіків, а також для внесення в ґрунт з метою зниження його кислотності та покращення структури. Гашене вапно GARD допомагає створити сприятливі умови для росту рослин і підвищити врожайність. Крім того, його використання надає штукатурці відмінного білого кольору, що покращує наступне зафарбовування, роблячи його ідеальним вибором для зовнішніх та внутрішніх робіт.

Вага: 12 кг

Тип вапна: вапно гашене

Умови зберігання: від +5˚С до +35˚С

Відгуки
Поки немає відгуків
Написати відгук
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
Рекомендовані товари

Немає на складі

Швидке замовлення
  • Тип вапна: Гідратне (гашене)
  • Вага 25 кг

Немає на складі

Швидке замовлення

Вапняне тісто, що являє собою вапно гашена паста, – це продукт, який отримується під час гасіння вапна у воді, яку беруть у достатній кількості для реакції гідратації оксидів і утворення пластичної, тістоподібної маси. Сьогодні цю речовину прагнуть придбати для різноманітних цілей, від створення будівельних сумішей та розчинів до дезінфекції приміщень.