Каталог товарів

❱❱ MAGtools Валік структурний гумовий "ЦЕГЛА" d60х230мм 724-2523 (Арт.2523)

Артикул: 40937
* ОПИС ТА ЗОБРАЖЕННЯ ТОВАРУ МАЄ ІНФОРМАЦІЙНИЙ ХАРАКТЕР І МОЖЕ ВІДРІЗНЯТИСЯ ВІД ОПИСУ ТА ЗОБРАЖЕНЬ, ПРЕДСТАВЛЕНИХ В ТЕХНІЧНІЙ ДОКУМЕНТАЦІЇ ВИРОБНИКА.
0,00 грн ⁄
531,00 499,14 грн ⁄
+

Немає на складі

Способи доставки

Більш детальну інформацію щодо оплати та доставки ви можете отримати безпосередньо від наших менеджерів за телефонами:

Способи оплати
  • Готівкою при отриманні
  • Безготівковий переказ
Опис

MAGtools Валік структ. гумовий "ЦЕГЛА" d60х250мм 724-2523 (Арт.2523)

Валик структурний гумовий MAGtools d 60ммх 230  під цеглу застосовується для створення оригінального фактурного декору у приміщенні. Фактурний валик «цегла» застосовується для виконання декоративних малюнків на стінах як любителів, так і професіоналів. Валик для декоративної штукатурки під цеглу використовується для нанесення оздоблювальних матеріалів, для створення ефекту відбитку на стіні, для структурного декору в будинку.

Особливості:

  • Валик виготовлений з високоякісної гуми, що забезпечує довговічність і стійкість до зносу під час роботи з різними декоративними матеріалами.
  • Оснащений зручною ручкою, яка дозволяє забезпечити точний контроль під час роботи і знижує втомленість рук.
  • Застосування дозволяє створювати різноманітні фактури, рельєфи та малюнки на поверхні стін та інших матеріалів, що дозволяє вам здійснити оригінальний декор вашого інтер'єру.
  • Підходить для нанесення різних декоративних штукатурок, фарб, а також структурних матеріалів для створення рельєфів та фактур.
  • Валик має зручний розмір і форму, що дозволяє легко та комфортно працювати з ним, забезпечуючи якісний і професійний результат.
  • Матеріал має високу стійкість до різних фарб і штукатурок, що дозволяє зберегти його ефективність протягом тривалого періоду.
  • Ручка має отвір для підвішування, що дозволяє зручно зберігати валик після використання і представляти його у торговій точці.

Діаметр стержня: 7 мм

Діаметр валика: 60 мм

Ширина валика: 230 мм

Матеріал валика: гума

Малюнок:  цегла

Відгуки
Поки немає відгуків
Написати відгук
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
Рекомендовані товари

Немає на складі

Швидке замовлення

Валик структурний гумовий 60х230 мм "Колотий андезит" широко використовується для обробки інтер'єрів. Має зносостійкі, водостійкі властивості, при нанесенні на поверхню створює міцний шар. Підходить як для шпаклівки, так і для фарби. Валик зі структурою "Колотий андезит" дозволяє втілювати різні дизайнерські рішення, надає текстури приміщенню та оригінальності.

Немає на складі

Швидке замовлення

Валик структурний гумовий 2202TS від MAGtools - ідеальний для шпаклювання та фарбування. З його допомогою легко створити текстурні ефекти на поверхнях.