Каталог товарів

❱❱ MAGtools Валік структурний гумовий 60*180мм 2201TS Арт.2887

Артикул: 41277
* ОПИС ТА ЗОБРАЖЕННЯ ТОВАРУ МАЄ ІНФОРМАЦІЙНИЙ ХАРАКТЕР І МОЖЕ ВІДРІЗНЯТИСЯ ВІД ОПИСУ ТА ЗОБРАЖЕНЬ, ПРЕДСТАВЛЕНИХ В ТЕХНІЧНІЙ ДОКУМЕНТАЦІЇ ВИРОБНИКА.
0,00 грн ⁄
612,00 575,28 грн ⁄
+

Немає на складі

Способи доставки

Більш детальну інформацію щодо оплати та доставки ви можете отримати безпосередньо від наших менеджерів за телефонами:

Способи оплати
  • Готівкою при отриманні
  • Безготівковий переказ
Опис

Валик структурний гумовий 60х180 мм моделі 2201TS від MAGtools - це незамінний інструмент для створення вражаючих текстурних ефектів на поверхнях. Завдяки своїй унікальній конструкції та матеріалу виготовлення, він відмінно підходить для роботи як з шпаклівкою, так і з фарбами, дозволяючи втілити в життя будь-які творчі ідеї та дизайнерські концепції.

Цей валик забезпечує легку і зручну роботу, адже його конструкція спеціально створена для максимальної ефективності. Він дозволяє одночасно наносити та структурувати матеріал, забезпечуючи при цьому рівномірне розподілення ідеальної текстури на поверхні.

Для досягнення найкращих результатів рекомендується наносити матеріал товщиною більше 1-1,5 мм. Також, для полегшення процесу нанесення і досягнення більш гладкої та рівномірної текстури, валик можна змочити водою за допомогою пульверизатора перед використанням.

Завдяки високоякісному гумовому матеріалу та професійній конструкції, валик стане незамінним помічником для майстрів у галузі будівництва, ремонту та дизайну і допоможе створити вражаючі та неповторні текстурні рішення на будь-яких поверхнях.

Відгуки
Поки немає відгуків
Написати відгук
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
Рекомендовані товари

Немає на складі

Швидке замовлення

Валик структурний гумовий 60х230 мм "Колотий андезит" широко використовується для обробки інтер'єрів. Має зносостійкі, водостійкі властивості, при нанесенні на поверхню створює міцний шар. Підходить як для шпаклівки, так і для фарби. Валик зі структурою "Колотий андезит" дозволяє втілювати різні дизайнерські рішення, надає текстури приміщенню та оригінальності.

Немає на складі

Швидке замовлення

Валік структурний плетений з розмірами 75х220мм загальних розмірів призначений для використання з фактурними штукатурками та декоративними фарбами. Виготовлений з поролону та обладнаний зручною ручкою для зручності в роботі. Створює фактурний малюнок "плетеної коси".

Немає на складі

Швидке замовлення