Каталог товарів

❱❱ MAGtools Валік мікрофібра PROFI 48/180мм (2685)

Артикул: 41313
* ОПИС ТА ЗОБРАЖЕННЯ ТОВАРУ МАЄ ІНФОРМАЦІЙНИЙ ХАРАКТЕР І МОЖЕ ВІДРІЗНЯТИСЯ ВІД ОПИСУ ТА ЗОБРАЖЕНЬ, ПРЕДСТАВЛЕНИХ В ТЕХНІЧНІЙ ДОКУМЕНТАЦІЇ ВИРОБНИКА.
0,00 грн ⁄
0,00 0,00 грн ⁄

Немає на складі

Способи доставки

Більш детальну інформацію щодо оплати та доставки ви можете отримати безпосередньо від наших менеджерів за телефонами:

Способи оплати
  • Готівкою при отриманні
  • Безготівковий переказ
Опис

Валик запаска Мікрофібра Profi від MAGtools є важливим компонентом для професійних валиків, призначених для фарбування та робіт з поверхнями. Завдяки своїм властивостям та якості виконання, цей валик ідеально підходить для використання з різними видами водоемульсійних епоксидних та алкідних фарб.

Валик має висоту ворсу 12 мм та діаметр 48 мм, що дозволяє ефективно наносити фарбу на різні поверхні. Його ворс складається з високоякісної мікрофібри, яка гарантує якісне покриття та довговічність. При належному догляді цей валик забезпечує тривалий та надійний робочий процес.

Цей валик особливо корисний для фарбування лакофарбовими виробами сильно забруднених та шорстких поверхонь, а також для робіт з деревом. Його застосування дозволяє отримати якісний та однорідний шар фарби на поверхні без нерівностей та відмітин.

Діаметр стержня: 8 мм

Діаметр валика: 48 мм

Ширина валика: 180 мм

Відгуки
Поки немає відгуків
Написати відгук
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
Рекомендовані товари

Немає на складі

Швидке замовлення

Валік міні "Велюр" з діаметром 15 мм та шириною 100 мм призначений для точного і детального нанесення фарби на малюнки, важкодоступні місця або малі поверхні. Виготовлений із високоякісного матеріалу велюру. Валік має зручну ручку для зручного використання.

Немає на складі

Швидке замовлення

Валік міні "Велюр" з діаметром 15 мм та шириною 50 мм призначений для точного і детального нанесення фарби на малюнки, важкодоступні місця або малі поверхні. Виготовлений із високоякісного матеріалу велюру. Валік має зручну ручку для зручного використання.

Немає на складі

Швидке замовлення

Немає на складі

Швидке замовлення