Каталог товарів

❱❱ VERYLUBE Універсальний знежирювач 320мл

Артикул: 38008
* ОПИС ТА ЗОБРАЖЕННЯ ТОВАРУ МАЄ ІНФОРМАЦІЙНИЙ ХАРАКТЕР І МОЖЕ ВІДРІЗНЯТИСЯ ВІД ОПИСУ ТА ЗОБРАЖЕНЬ, ПРЕДСТАВЛЕНИХ В ТЕХНІЧНІЙ ДОКУМЕНТАЦІЇ ВИРОБНИКА.
0,00 грн ⁄ шт
174,00 163,56 грн ⁄ шт
+

Немає на складі

Способи доставки

Більш детальну інформацію щодо оплати та доставки ви можете отримати безпосередньо від наших менеджерів за телефонами:

Способи оплати
  • Готівкою при отриманні
  • Безготівковий переказ
Опис

VeryLube Універсальний знежирювач- це засіб для очищення деталей від забруднень. Він призначений для чищення з'єднань, агрегатів, металевих поверхонь з чорних і кольорових металів і сплавів (кузовних деталей, підвіски і гальмівної системи, підшипників, ланцюгів тощо). Легко видаляє консерваційну смазку, масляні та експлуатаційні забруднення, сліди силікону, пилу, сажі, сліди бітуму та зимового дорожнього реагента. 

Призначення: для знежирювання поверхонь із металу, пластику, скла й кераміки. Застосовується для видалення забруднень перед нанесенням лакофарбового й антикорозійного покриттів, перед склеюванням деталей під час ремонту та ін.

Властивості:

  • Легко видаляє жир і застарілі забруднення, залишки скотчу
  • Висихає, не залишаючи слідів
  • Забезпечує міцну адгезію

Спосіб застосування: струсити балон, розпилити на очищувану деталь, витерти ганчіркою. При потребі повторити обробку.

Склад: очищений вуглеводневий розчинник, вуглеводневий газ-пропелент.

Консистенція: аерозоль.

Характеристики
  • Об'єм:
    320 мл
Відгуки
Поки немає відгуків
Написати відгук
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
Рекомендовані товари

Немає на складі

Швидке замовлення

Це спеціальний засіб для ефективного очищення рук від сильних забруднень, таких як мастило, олива, фарба, смола та інші автомобільні речовини. Паста має високу очищуючу силу і здатна легко видалити навіть найскладніші забруднення. Вона м'яка і ніжна до шкіри рук, одночасно забезпечуючи їх додатковий догляд і зволоження.

Немає на складі

Швидке замовлення

Немає на складі

Швидке замовлення

Це високоефективний продукт, створений для швидкого і ефективного видалення забруднень, жирів і оливи з різних поверхонь. Він ідеально підходить для використання в автомобільній, побутовій та промисловій сферах. Знежирювач має потужну формулу, яка швидко розчиняє і видаляє забруднення, залишаючи поверхні чистими і без жирних слідів. Він також може використовуватись для підготовки поверхонь перед фарбуванням або нанесенням клею. Знежирювач VERYLUBE - надійний помічник для ефективного очищення різних поверхонь в різних сферах застосування.