Каталог товарів

❱❱ "Ультра Тон" емаль для підлоги ПФ-266 Жовто-Кор. 0,9кг

Артикул: 38352
* ОПИС ТА ЗОБРАЖЕННЯ ТОВАРУ МАЄ ІНФОРМАЦІЙНИЙ ХАРАКТЕР І МОЖЕ ВІДРІЗНЯТИСЯ ВІД ОПИСУ ТА ЗОБРАЖЕНЬ, ПРЕДСТАВЛЕНИХ В ТЕХНІЧНІЙ ДОКУМЕНТАЦІЇ ВИРОБНИКА.
Варіант:
0,00 грн ⁄
0,00 0,00 грн ⁄

Немає на складі

Способи доставки

Більш детальну інформацію щодо оплати та доставки ви можете отримати безпосередньо від наших менеджерів за телефонами:

Способи оплати
  • Готівкою при отриманні
  • Безготівковий переказ
Опис

Призначення: Емаль алкідна ПФ-266 ТМ «ULTRATONE» призначена для декоративно-захисного фарбування дерев'яних та металевих поверхонь усередині приміщень (переважно для дерев'яної підлоги).

Поверхню попередньо необхідно очистити від пилу, бруду, іржі, старої фарби, жирових забруднень, при необхідності відшліфувати шліфувальним папером. Емаль необхідно ретельно перемішати. При необхідності (залежно від в'язкості) розбавте емаль уайт-спіритом, сольвентом, скипидаром або їх сумішшю до робочої в'язкості, але розчинника має бути не більше 10% від об'єму емалі. За наявності поверхневої плівки її необхідно видалити. Під час тривалого зберігання допускається утворення невеликого осаду, легко розмішується при перемішуванні в тарі.

Властивості: Морозостійка. Для підлоги з підвищеною стійкістю до стирання.

Способи нанесення: Емаль наноситься на суху, попередньо очищену поверхню такими методами: валиком, щіткою. Рекомендується наносити емаль у 2 шари.

Час висихання: Висихання кожного шару при температурі (20±2)°C та відносній вологості (65±5)% – 24 години.

Витрата: 110-180 г/м2 емалі на одношарове покриття залежно від властивостей поверхні.

Характеристики
  • Способи нанесення:
    Валик, Пензлик, Розпилювач
Відгуки
Поки немає відгуків
Написати відгук
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
Рекомендовані товари

Немає на складі

Швидке замовлення

Фарба АК-11 (бетон) сіра 2,8 кг - це спеціальна фарба для фарбування бетонних, цементних та інших мінеральних поверхонь всередині і зовні приміщень. Вона характеризується високою зносостійкістю, водовідштовхувальним ефектом та стійкістю до механічних навантажень і впливу миючих засобів.