Каталог товарів

❱❱ MTX Тонкогубці 130мм вигнуті

Артикул: 19205
* ОПИС ТА ЗОБРАЖЕННЯ ТОВАРУ МАЄ ІНФОРМАЦІЙНИЙ ХАРАКТЕР І МОЖЕ ВІДРІЗНЯТИСЯ ВІД ОПИСУ ТА ЗОБРАЖЕНЬ, ПРЕДСТАВЛЕНИХ В ТЕХНІЧНІЙ ДОКУМЕНТАЦІЇ ВИРОБНИКА.
0,00 грн ⁄ шт
0,00 0,00 грн ⁄ шт

Немає на складі

Способи доставки

Більш детальну інформацію щодо оплати та доставки ви можете отримати безпосередньо від наших менеджерів за телефонами:

Способи оплати
  • Готівкою при отриманні
  • Безготівковий переказ
Відгуки
Поки немає відгуків
Написати відгук
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
Рекомендовані товари

Немає на складі

Швидке замовлення

Знімач стопорних кілець Дніпро-М, прямий на стискання, 180мм (82501000) - це професійний інструмент для зняття та установки стопорних кілець на валах та інших деталях механізмів. Інструмент виготовлений зі сталі високої якості, має пряму форму та довжину 180 мм, механізм на стискання та зручну ручку з покриттям з м'якого матеріалу.

Немає на складі

Швидке замовлення

Тонкогубці MINI BERG 150мм, діелектричні подовжені (44-524) - це професійний інструмент з подовженою формою та діелектричним покриттям для роботи з електричними проводами та дрібними деталями. Інструмент має зручну ручку з пластиковим покриттям, зубці на лезі для надійного захвату та можливість регулювання ширини захвату.

Немає на складі

Швидке замовлення

Тонкогубці витягнуті BERG 180мм (44-106) - це професійний інструмент з витягнутими губками для роботи з дрібними деталями та проводами в електротехніці та електроніці. Інструмент виготовлений з високоякісної сталі, має міцні зубці для точного захвату та зручну ручку з покриттям з м'якого матеріалу для комфортного захвату.