Каталог товарів

❱❱ Терка для затирки швів з твердою гумою 80*230мм (Арт.2976)

Артикул: 40935
* ОПИС ТА ЗОБРАЖЕННЯ ТОВАРУ МАЄ ІНФОРМАЦІЙНИЙ ХАРАКТЕР І МОЖЕ ВІДРІЗНЯТИСЯ ВІД ОПИСУ ТА ЗОБРАЖЕНЬ, ПРЕДСТАВЛЕНИХ В ТЕХНІЧНІЙ ДОКУМЕНТАЦІЇ ВИРОБНИКА.
0,00 грн ⁄
270,00 253,80 грн ⁄

Немає на складі

Способи доставки

Більш детальну інформацію щодо оплати та доставки ви можете отримати безпосередньо від наших менеджерів за телефонами:

Способи оплати
  • Готівкою при отриманні
  • Безготівковий переказ
Опис

Терка з твердою гумою COMENSAL BRAVO 80х230 мм призначена для нанесення, розкидання, втирання епоксидної затірки в зварний шов, при необхідності формування та згладжування затирання контуру. Ергономічна ручка контурними заглибленнями добре лягає в руку, дає відчуття комфорту та контролю над інструментом. Протиковзкі гумки, розташовані з боків, додатково стабілізують руку. Пластикова частина терки виготовлена ​​із пластику високої якості. Він естетичний та стійкий до пошкоджень. Пластик гладкий та блискучий, докладно доопрацьований. Стільниця постійно з'єднана з гумою за допомогою клею. Завдяки своїй вазі та розмірам, нею легко маневрувати. ПВХ гума гладка, завдяки чому натирання епоксидної затірки здійснюється ефективно та без шкоди для інструментів. Затірка розтікається легко і рівномірно, а її надлишки, що залишилися на плитці, легко видалити за допомогою косо порізаної гуми, причому один з країв гостріший, а інший м'якший.

Відгуки
Поки немає відгуків
Написати відгук
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
Рекомендовані товари

Немає на складі

Швидке замовлення

Терка для затирання швів Instar з епоксидною смолою (Арт.2756) - універсальний і надійний інструмент для будівництва та оздоблювальних робіт. Вона призначена для затирання швів на різних типах поверхонь і використовується також для чищення підлогових покриттів.

Немає на складі

Швидке замовлення