Каталог товарів

❱❱ HOROZ Т8 Лампа LED IMPROVED 9W 6400K 60см

Артикул: 34686
* ОПИС ТА ЗОБРАЖЕННЯ ТОВАРУ МАЄ ІНФОРМАЦІЙНИЙ ХАРАКТЕР І МОЖЕ ВІДРІЗНЯТИСЯ ВІД ОПИСУ ТА ЗОБРАЖЕНЬ, ПРЕДСТАВЛЕНИХ В ТЕХНІЧНІЙ ДОКУМЕНТАЦІЇ ВИРОБНИКА.
0,00 грн ⁄ шт
91,00 85,54 грн ⁄ шт
+

Немає на складі

Способи доставки

Більш детальну інформацію щодо оплати та доставки ви можете отримати безпосередньо від наших менеджерів за телефонами:

Способи оплати
  • Готівкою при отриманні
  • Безготівковий переказ
Опис

Світлодіодна лампа серії IMPROVED – це лінійна лампа стандарту 60см із цоколем Т8 (G13). Виробник компанія Horoz Electric (Туреччина). Призначена для встановлення в растрові світильники для стель (ЛСО) та ЛВО. Мінімальний термін експлуатації даного типу ламп становить 25.000 годин. Коефіцієнт пульсації драйвера не перевищує 5%, зберігаючи безпечний рівень освітлення та якісну довгострокову роботу освітлення.

Ефективно застосовується для освітлення офісних та житлових приміщень, шкільних та дошкільних навчальних закладів. Повністю відповідає стандартам ДСТУ IEC 60598-1, ДСТУ IEC/PAS 62612. Висока ступінь тепловідведення від SMD LED кристалів, забезпечена повністю скляною колбою лампи, що також позитивно впливає на передачу кольору джерела світла. Екологічно чисте джерело світла у виробництві якого скорочено використання полімерних та пластикових матеріалів.

Характеристики
  • Цоколь:
  • Потужність:
  • Світловий потік:
    900Lm
  • Колірна температура:
    6400K
Відгуки
Поки немає відгуків
Написати відгук
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
Рекомендовані товари

Немає на складі

Швидке замовлення