Каталог товарів

❱❱ Atlas SZOP 1кг засіб для чистки

Артикул: 34950
* ОПИС ТА ЗОБРАЖЕННЯ ТОВАРУ МАЄ ІНФОРМАЦІЙНИЙ ХАРАКТЕР І МОЖЕ ВІДРІЗНЯТИСЯ ВІД ОПИСУ ТА ЗОБРАЖЕНЬ, ПРЕДСТАВЛЕНИХ В ТЕХНІЧНІЙ ДОКУМЕНТАЦІЇ ВИРОБНИКА.
0,00 грн ⁄ шт
163,00 153,22 грн ⁄ шт
+

Немає на складі

Способи доставки

Більш детальну інформацію щодо оплати та доставки ви можете отримати безпосередньо від наших менеджерів за телефонами:

Способи оплати
  • Готівкою при отриманні
  • Безготівковий переказ
Опис

ATLAS SZOP концентрований засіб для видалення цементних та вапняних забруднень

 

  • для поверхонь, стійких до кислот, для керамічних, кам'яних, хромованих, лакованих поверхонь, а також поверхонь із високоякісної сталі та штучних матеріалів
  • видаляє сліди від іржі та наліт
  • концентрат для розведення


​Застосування

 

Видаляє цементні, вапняні та гіпсові забруднення – містить неорганічну кислоту, рекомендується для очищення поверхні після будівельних робіт, у яких використовувалися мінеральні розчини. Миє побутові забруднення – бруд, опади та плями, що виникли з мінералів, що містяться у воді, іржі тощо.

Види поверхонь, що очищаються – керамічні (глазуровані, теракота, грес, клінкер) та кам'яні плитки, сантехніка, хромовані, лаковані поверхні, а також поверхні з високоякісної сталі та штучних матеріалів.

Властивості:

Можливість розведення – залежно від ступеня та типу забруднення:

  • Великі, старі залишки цементних та штукатурних розчинів, розчинів для затирання швів тощо. Без розведення
  • Наліт після клеїв, штукатурних розчинів, розчинів для затирання швів тощо. 1:3 до 1:5
  • Залишки бруду і вапна 1:5 до 1:10
  • Плями іржі та водопровідної води 1:10 до 1:15

Технічні дані

ATLAS SZOP містить неорганічну кислоту

Очистка

Місця, забруднені продуктами, що містять цемент або вапно, слід попередньо трохи змочити водою. Для нанесення препарату та подальшого очищення поверхні найкраще застосувати щітку або губку. Залежно від параметрів основи, інтенсивності та виду забруднень препарат застосовують без розведення або у вигляді водного розчину (див. таблицю). На сильно забруднені місця слід нанести нерозбавлену рідину і залишити на кілька хвилин, щоб рідина почала діяти, а потім можна приступити до усунення забруднень. Потрібно бути обережним під час виконання робіт на поверхнях, на яких знаходяться розчини, що містять цемент або вапно, наприклад, керамічне покриття, шви якого заповнені цементною сумішшю для затирання швів. Застосування в цьому випадку неправильно розведеного засобу може призвести до вимивання розчину або небажаного фарбування. У будь-якому випадку очищену від забруднень поверхню потрібно ретельно помити чистою водою або водним розчином з легкою лужністю. Поглинаючі поверхні захищають від забруднень, застосовуючи препарат ATLAS DELFIN.

 

Характеристики
  • Об'єм:
    1 л
Відгуки
Поки немає відгуків
Написати відгук
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
Рекомендовані товари

Немає на складі

Швидке замовлення

Оліфа Оксоль "MAXIMUM" об'ємом 0,8 л (0,58 кг) - високоефективний засіб для захисту та догляду за металевими поверхнями.

Немає на складі

Швидке замовлення

Для захисту керамічних, цегляних, гіпсових та штукатурних поверхонь, природного каменю та мармуру, шиферу та черепиці, створює гідрофобне покриття. Сприяє продовженню терміну експлуатації основи. Запобігає появі висолів, чутливості до циклів замороження / танення. Зменшує тепловіддачу.

Немає на складі

Швидке замовлення