Каталог товарів

❱❱ Сурік МА 2,5кг Дніпро-Контакт

Артикул: 35752
* ОПИС ТА ЗОБРАЖЕННЯ ТОВАРУ МАЄ ІНФОРМАЦІЙНИЙ ХАРАКТЕР І МОЖЕ ВІДРІЗНЯТИСЯ ВІД ОПИСУ ТА ЗОБРАЖЕНЬ, ПРЕДСТАВЛЕНИХ В ТЕХНІЧНІЙ ДОКУМЕНТАЦІЇ ВИРОБНИКА.
0,00 грн ⁄ шт
233,00 219,02 грн ⁄ шт
+

Немає на складі

Способи доставки

Більш детальну інформацію щодо оплати та доставки ви можете отримати безпосередньо від наших менеджерів за телефонами:

Способи оплати
  • Готівкою при отриманні
  • Безготівковий переказ
Опис

Сурік МА об'ємом 2,5 кг "Дніпро-Контакт" - це універсальний клей, який відмінно підходить для склеювання різних матеріалів, включаючи дерево, метал, скло, кераміку, пластик та інші. Він має високу міцність зчеплення, швидко затвердіває і забезпечує надійне з'єднання між поверхнями. Клей має стійкість до вологи і тепла, тому він ідеально підходить для використання як у внутрішніх, так і в зовнішніх умовах. Завдяки своїй універсальності і надійності, Сурік МА "Дніпро-Контакт" є відмінним вибором для ремонтних та будівельних робіт будь-якої складності.

Характеристики
  • Вага:
    2,5 кг
Відгуки
Поки немає відгуків
Написати відгук
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
Рекомендовані товари

Немає на складі

Швидке замовлення

Фарба АК-11 (бетон) сіра 2,8 кг - це спеціальна фарба для фарбування бетонних, цементних та інших мінеральних поверхонь всередині і зовні приміщень. Вона характеризується високою зносостійкістю, водовідштовхувальним ефектом та стійкістю до механічних навантажень і впливу миючих засобів.

Немає на складі

Швидке замовлення

Емаль ПФ-115 "Фазенда" жовта-коричнева 2,8 кг- універсальний засіб для фарбування різних поверхонь всередині та зовні будівель. Ця високоякісна емаль відзначається стійкістю до атмосферних впливів. Легка у використанні та має високий рівень якості.

Немає на складі

Швидке замовлення

Немає на складі

Швидке замовлення