Каталог товарів

❱❱ MAGtools Стрічка паперова с металевим вкладом 50х30м\п

Артикул: 7278
* ОПИС ТА ЗОБРАЖЕННЯ ТОВАРУ МАЄ ІНФОРМАЦІЙНИЙ ХАРАКТЕР І МОЖЕ ВІДРІЗНЯТИСЯ ВІД ОПИСУ ТА ЗОБРАЖЕНЬ, ПРЕДСТАВЛЕНИХ В ТЕХНІЧНІЙ ДОКУМЕНТАЦІЇ ВИРОБНИКА.
0,00 грн ⁄ м.п.
10,00 9,40 грн ⁄ м.п.
+

Немає на складі

Способи доставки

Більш детальну інформацію щодо оплати та доставки ви можете отримати безпосередньо від наших менеджерів за телефонами:

Способи оплати
  • Готівкою при отриманні
  • Безготівковий переказ

Стрічка паперова з металевою вкладкою для внутрішніх та зовнішніх кутів

Властивості

  • надійно захищає зовнішні кути від сколів і деформацій
  • ефективно підсилює шви між листами гіпсокартону і запобігає появі тріщин, що утворюються у зв'язку зі слабкими рухами в конструкції
  • стрічка металізована для захисту кутів приховує дрібні дефекти, що виникають під час монтажу гіпсокартонних листів, робить кут ідеально прямим, що дозволяє клеїти шпалери без підрізування і зсуву малюнка
  • застосовується під час якісного забарвлення стін, віконних і дверних відкосів
  • може застосовуватися для всіх типів кутів - прямих, тупих, гострих. Іноді застосовується для внутрішніх кутів для посилення ефекту прямолінійності
  • легка в застосуванні на кутових криволінійних поверхнях (арочні, фігурні конструкції з елементами дуг різних радіусів)
Опис

Високоякісна армуюча стрічка з металевим вкладишем, для формування внутрішніх і зовнішніх кутів.

Призначена для захисту кутів, рекомендована до використання під час оздоблювальних робіт із застосуванням гіпсокартонних листів (ГКЛ), гіпсоволокнистих листів (ГВЛ), піноблоків і т.д.

Застосовується під шпаклівку, для формування геометрично правильних будь-яких кутових поверхонь. Значно знижує час і трудовитрати на формування кутів, а також значно зміцнює їх.

Відгуки
Поки немає відгуків
Написати відгук
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
Рекомендовані товари

Немає на складі

Швидке замовлення

Використовується для армування місць зєднання гіпсокартонних плит, для попередження утворення тріщин на поверхнях стін чи стелі.

Немає на складі

Швидке замовлення

Немає на складі

Швидке замовлення

Немає на складі

Швидке замовлення

Стрічка паперова перфорована Strait-Flex Синя "американка" розміром 57 мм на 10 метрів - це надійний матеріал для армування та зміцнення швів в гіпсокартонних конструкціях. Її перфорація дозволяє легко розгинати і наносити на шви, забезпечуючи міцне і рівномірне покриття.