Каталог товарів

❱❱ BERG Степлер 4-14мм Berg гум. накладка (24-027)

Артикул: 35715
* ОПИС ТА ЗОБРАЖЕННЯ ТОВАРУ МАЄ ІНФОРМАЦІЙНИЙ ХАРАКТЕР І МОЖЕ ВІДРІЗНЯТИСЯ ВІД ОПИСУ ТА ЗОБРАЖЕНЬ, ПРЕДСТАВЛЕНИХ В ТЕХНІЧНІЙ ДОКУМЕНТАЦІЇ ВИРОБНИКА.
0,00 грн ⁄ шт
610,00 573,40 грн ⁄ шт
+

Немає на складі

Способи доставки

Більш детальну інформацію щодо оплати та доставки ви можете отримати безпосередньо від наших менеджерів за телефонами:

Способи оплати
  • Готівкою при отриманні
  • Безготівковий переказ
Опис

Степлер обробний металевий з гумовою накладкою Berg (модель 24-027) - це інструмент для обробки матеріалів, який використовує металеві скоби розміром 11,3 х 4-14 мм. Цей степлер призначений для скріплення документів, матеріалів, тканин та інших поверхонь з використанням металевих скоб. Оснащений механізмом для простої зарядки скоб. Має гвинт регулювання сили удару, що дозволяє коригувати удар в залежності від твердості матеріалів. Є віконце для швидкої перевірки наявності скоб. З'ємна нижня частина. Ергономічна гумова накладка на ручці полегшує роботу з інструменттом. Має фіксатор ручки у горизонтальному положенні, для зручності у зберіганні зшивача.

Застосовується для швидкого кріплення матеріалу за допомогою скоб до дерева, ДСП, пластмаси та інших поверхонь. Використовується при виконанні садових робіт, декоруванні, ремонті та реставрації меблів та при інших столярних роботах.

Вид витратних матеріалів:прямі скоби

Ширина скоби: 11,3 мм

Висота скоби: 4-14 мм

Матеріал: метал, сталь

Особливості:

  • Степлер виготовлений з металу, що забезпечує стійкість і довгий термін служби
  • Наявність гумової накладки на ручці допомагає забезпечити зручний і комфортний захват під час використання.
  • Степлер використовує металеві скоби розміром 11,3 х 4-14 мм. Це означає, що довжина скоб може бути налаштована в межах від 4 до 14 мм в залежності від ваших потреб
  • Має фіксатор ручки у горизонтальному положенні, для зручності у зберіганні степлера
  • Має віконце для швидкої перевірки наявності скоб

Степлер Berg 24-027 вважається професійним інструментом, який може використовуватися як в промислових, так і побутових цілях. Він великий, лаконічний, функціональний і ергономічний. Використовується при декоруванні, ремонті та реставрації меблів та при інших столярних роботах.

Характеристики
  • Ромір скоби:
    4-14мм
Відгуки
Поки немає відгуків
Написати відгук
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
Рекомендовані товари

Немає на складі

Швидке замовлення

Степлер будівельний Dnipro-M БС-614ЗМ - надійний та універсальний інструмент для кріплення скоб, шпильок та цвяхів різних розмірів (від 6 до 14 мм). Має металевий корпус, ресорний механізм удару та забезпечує швидкий заряд скоб.

Немає на складі

Швидке замовлення

Степлер з регулятором універсальний ULTRA класу "Профі" з регулятором удару і надміцним бойком, служить для швидкого кріплення тонких матеріалів до основи з дерева або ДСП, а також для оббивки, декорування, прокладання кабелю та оздоблювальних робіт.

Немає на складі

Швидке замовлення