Каталог товарів

❱❱ Спрей-герметик Water Stop Asmaco 400ml (білий)

Артикул: 34968
* ОПИС ТА ЗОБРАЖЕННЯ ТОВАРУ МАЄ ІНФОРМАЦІЙНИЙ ХАРАКТЕР І МОЖЕ ВІДРІЗНЯТИСЯ ВІД ОПИСУ ТА ЗОБРАЖЕНЬ, ПРЕДСТАВЛЕНИХ В ТЕХНІЧНІЙ ДОКУМЕНТАЦІЇ ВИРОБНИКА.
0,00 грн ⁄ шт
0,00 0,00 грн ⁄ шт

Немає на складі

Способи доставки

Більш детальну інформацію щодо оплати та доставки ви можете отримати безпосередньо від наших менеджерів за телефонами:

Способи оплати
  • Готівкою при отриманні
  • Безготівковий переказ
Опис

Силіконовий герметик (санітарний) використовують для зовнішніх та внутрішніх робіт. Добре підходить для герметизації скляних вікон та дверей, будівельних склоблоків, ванн, душових кабін, умивальників, стін та підлог, які облицьовані керамічною плиткою. Можна застосовувати для різних матеріалів: скло, фарфор, керамічна плитка, анодований алюміній, полівінілхлорид. Після використання герметика шви та стики виглядають акуратно і залишаються міцними та еластичними тривалого часу. Герметик не фарбують, тому для забезпечення ширшого застосування він є двох кольорів – білий та прозорий.

ВЛАСТИВОСТІ:

  • універсальний силіконовий герметик;
  • надійно захищає від вологості;
  • не шкодить;
  • зберігає свої властивості за температури від -40 до +100°С.

СКЛАД: силіконовий полімер, ацетоксилан, двоокис кремнію, двоокис титану, протигрибкова добавка.

СПОСІБ ЗАСТОСУВАНЯ:

Передовсім необхідно очистити та знежирити шов від бруду. Щоб робота виглядала акуратно, рекомендуємо наклеїти по краях шва клейку стрічку. Коли готові використовувати герметик, відкрутіть ковпачок із тюбика, зворотним боком ковпачка проткніть мембрану на тюбику. Опісля потрібно пригвинтити насадку. Залежно від ширини шва, обріжте кінчик насадки до потрібного діаметра. Поворотним ключем затисніть плоску хвостову частину тюбика. Повертайте ключ, видавлюйте герметик у шов, заповнюючи його безперервно та рівномірно. Під час використання герметика в картриджі обрізати наконечник та прикрутіть насадку. Зріжте кінчик насадки навскіс відповідно до необхідної ширини шва. За допомогою будівельного пістолета поступово нанесіть герметик на шов. Розгладити, нанесений герметик можна за допомогою води з додаванням засобу для миття посуду. Змийте сліди розгладжування та зніміть клейку стрічку.

ПРИМІТКА:

Коли використовуєте герметик, уникайте контакту зі шкірою та очима. Під час потрапляння на шкіру або очі, промийте протічною водою. Провітріть приміщення під час затвердіння герметика. Рекомендується використовувати весь тюбик герметика за один раз, тому що у відкритому вигляді він не зберігається. 

Відгуки
Поки немає відгуків
Написати відгук
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
Рекомендовані товари

Немає на складі

Швидке замовлення