Каталог товарів

❱❱ СИЛА Окуляри захисні Тактик Янтарні 480204

Артикул: 29675
* ОПИС ТА ЗОБРАЖЕННЯ ТОВАРУ МАЄ ІНФОРМАЦІЙНИЙ ХАРАКТЕР І МОЖЕ ВІДРІЗНЯТИСЯ ВІД ОПИСУ ТА ЗОБРАЖЕНЬ, ПРЕДСТАВЛЕНИХ В ТЕХНІЧНІЙ ДОКУМЕНТАЦІЇ ВИРОБНИКА.
0,00 грн ⁄ шт
0,00 0,00 грн ⁄ шт

Немає на складі

Способи доставки

Більш детальну інформацію щодо оплати та доставки ви можете отримати безпосередньо від наших менеджерів за телефонами:

Способи оплати
  • Готівкою при отриманні
  • Безготівковий переказ
Відгуки
Поки немає відгуків
Написати відгук
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
Рекомендовані товари

Немає на складі

Швидке замовлення

Окуляри захисні MAGtools 8831 прозорі - надійний засіб захисту очей під час виконання різноманітних робіт. Виготовлені з міцного полікарбонату, що забезпечує стійкість до подряпин та механічних пошкоджень. Захищають очі від потенційних травм та ультрафіолетового випромінювання.

Немає на складі

Швидке замовлення

Окуляри захисні SIGMA Balance "anti-scratch" (бурштинові, 9410301) - це функціональні окуляри, які надійно захищають очі від ультрафіолету, сонячних променів та зовнішніх впливів, таких як іскри та осколки. Зручний дизайн і легка конструкція забезпечують комфорт під час носіння.

Немає на складі

Швидке замовлення

Окуляри захисні SIGMA закриті Jet Anti-scratch (9411011) - це надійні захисні окуляри, призначені для захисту органів зору під час різних робіт. Їх лінзи 1-го оптичного класу забезпечують чітке зображення, а покриття "anti-scratch" захищає від подряпин. Окуляри мають закриту конструкцію та жовтий колір лінз.