Каталог товарів

❱❱ SIGMA шпатель нержавіючий фасадний Profi 350мм (8322341)

Артикул: 33599
* ОПИС ТА ЗОБРАЖЕННЯ ТОВАРУ МАЄ ІНФОРМАЦІЙНИЙ ХАРАКТЕР І МОЖЕ ВІДРІЗНЯТИСЯ ВІД ОПИСУ ТА ЗОБРАЖЕНЬ, ПРЕДСТАВЛЕНИХ В ТЕХНІЧНІЙ ДОКУМЕНТАЦІЇ ВИРОБНИКА.
0,00 грн ⁄ шт
249,00 234,06 грн ⁄ шт
+

Немає на складі

Способи доставки

Більш детальну інформацію щодо оплати та доставки ви можете отримати безпосередньо від наших менеджерів за телефонами:

Способи оплати
  • Готівкою при отриманні
  • Безготівковий переказ
Опис

Шпатель SIGMA Profi 350мм, виготовлений з полірованої нержавіючої сталі, є ідеальним інструментом для фасадних робіт. Його ударостійка ручка з термопластичним гумовим покриттям та використання екологічно чистих полімерів забезпечують міцність, гнучкість та довговічність, роблячи його економічно вигідним вибором.

Характеристики
Відгуки
Поки немає відгуків
Написати відгук
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
Рекомендовані товари

Немає на складі

Швидке замовлення

Немає на складі

Швидке замовлення

Шпатель фасадний MAGtools Instar 150*90 мм - нержавіючий інструмент для фасадних та малярних робіт. Завдяки нержавіючому покриттю, високоякісній сталі і зручній ручці, цей шпатель надійний, зносостійкий та зручний у використанні. Підходить як для внутрішніх, так і зовнішніх робіт.

Немає на складі

Швидке замовлення

Шпатель MAGtools 3 в 1 - універсальний інструмент для роботи з силіконом та герметиками, зручний для очищення та формування швів на різних поверхнях.

Немає на складі

Швидке замовлення

Лоток для шпаклівки від MAGtools - це зручний і практичний інструмент, призначений для зберігання та нанесення будівельних матеріалів, таких як шпаклівка, грунтівка або клей. Його спеціальна форма та конструкція дозволяють рівномірно розподіляти матеріал на поверхні, забезпечуючи професійний результат у будівництві та ремонті.