Каталог товарів

❱❱ DOLONI Рукавиці трикотажні жіночі з ПВХ крапкою Арт.620/622

Артикул: 27934
* ОПИС ТА ЗОБРАЖЕННЯ ТОВАРУ МАЄ ІНФОРМАЦІЙНИЙ ХАРАКТЕР І МОЖЕ ВІДРІЗНЯТИСЯ ВІД ОПИСУ ТА ЗОБРАЖЕНЬ, ПРЕДСТАВЛЕНИХ В ТЕХНІЧНІЙ ДОКУМЕНТАЦІЇ ВИРОБНИКА.
0,00 грн ⁄ пара
24,00 22,56 грн ⁄ пара
+

Немає на складі

Способи доставки

Більш детальну інформацію щодо оплати та доставки ви можете отримати безпосередньо від наших менеджерів за телефонами:

Способи оплати
  • Готівкою при отриманні
  • Безготівковий переказ
Опис

Завдяки спеціальному ПВХ покриттю забезпечується покращене зчеплення з інструментом. Матеріал має м'яку і міцну структуру, яка не обмежує рухи рук. Рукавички ефективно вбирають вологу і дозволяють повітрю проникати, тому під час тривалої роботи вони не викликають дискомфорту. Манжети оброблені спеціальною міцною ниткою, найвищий рівень в'язки якої - 10 клас. Це означає, що при створенні виробу петлі розташовуються з щільністю 10 штук на дюйм.

Характеристики
  • Матеріал:
  • Галузь застосування:
    Загальновиробничі роботи
Відгуки
Поки немає відгуків
Написати відгук
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
Рекомендовані товари

Немає на складі

Швидке замовлення

Це безшовні трикотажні рукавички з ПВХ покриттям з обох сторін. Полівінілхлоридне покриття забезпечує краще зчеплення з поверхнею, підвищуючи утримання слизьких предметів та зменшуючи навантаження на руки. Рукавички з хлопковим наповненням та ПВХ на долонях захищають кисті рук від механічних ушкоджень і забруднень. Більша площа ПВХ покриття - більша міцність виробу.

Немає на складі

Швидке замовлення

При збиранні матеріалів для цих рукавичок варіюється текстура шкіри через різні чинники, такі як джерело матеріалу, спосіб розрізання та однорідність глибини розшарування. Тому в одній партії рукавичок можуть спостерігатись відмінності в текстурі шкіри.