Каталог товарів

❱❱ DOLONI Рукавиці трик. сірі з поліур. покрит, неповний облив Арт.4570

Артикул: 37991
* ОПИС ТА ЗОБРАЖЕННЯ ТОВАРУ МАЄ ІНФОРМАЦІЙНИЙ ХАРАКТЕР І МОЖЕ ВІДРІЗНЯТИСЯ ВІД ОПИСУ ТА ЗОБРАЖЕНЬ, ПРЕДСТАВЛЕНИХ В ТЕХНІЧНІЙ ДОКУМЕНТАЦІЇ ВИРОБНИКА.
0,00 грн ⁄ пара
41,00 38,54 грн ⁄ пара
+

Немає на складі

Способи доставки

Більш детальну інформацію щодо оплати та доставки ви можете отримати безпосередньо від наших менеджерів за телефонами:

Способи оплати
  • Готівкою при отриманні
  • Безготівковий переказ
Опис

Рукавиці DOLONI з поліестеру та поліуретановим покриттям, під артикулом 4570, є відмінним вибором для захисту від легких механічних впливів під час робіт, які вимагають точності та чутливості.

Вони оснащені короткою манжетою і виготовлені ​​з трикотажного поліестеру, що забезпечує комфорт та стійкість до стирання. Робоча сторона долоні і пальців покриті тонким шаром поліуретану, що забезпечує максимальну стійкість до стирання та високу чутливість пальців.

Ці рукавиці ідеально підходять для робіт, де важлива точність і велика чутливість, таких як робота з малими деталями, монтаж або робота з електронікою. Завдяки їхній якості та зручності використання, вони стануть незамінною частиною вашого інструментарію в будь-якій сфері діяльності.

Захист від: механічних впливів (легкі роботи)

Розмір: M (8)

Матеріал рукавичок: поліестер

Довжина манжета: коротка

Вид покриття: поліуретан

Відгуки
Поки немає відгуків
Написати відгук
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
Рекомендовані товари

Немає на складі

Швидке замовлення

Рукавиці Маслобензостійкі призначені для захисту рук від масел і бензину під час робіт з ними. Вони мають спеціальне покриття або матеріал, який не пропускає ці речовини, забезпечуючи безпеку і комфорт при виконанні завдань.

Немає на складі

Швидке замовлення

Немає на складі

Швидке замовлення

Це безшовні трикотажні рукавички з ПВХ покриттям з обох сторін. Полівінілхлоридне покриття забезпечує краще зчеплення з поверхнею, підвищуючи утримання слизьких предметів та зменшуючи навантаження на руки. Рукавички з хлопковим наповненням та ПВХ на долонях захищають кисті рук від механічних ушкоджень і забруднень. Більша площа ПВХ покриття - більша міцність виробу.