Каталог товарів

❱❱ DOLONI Рукавиці трик. помаранчеві з ПВХ крапкою Арт.526

Артикул: 30734
* ОПИС ТА ЗОБРАЖЕННЯ ТОВАРУ МАЄ ІНФОРМАЦІЙНИЙ ХАРАКТЕР І МОЖЕ ВІДРІЗНЯТИСЯ ВІД ОПИСУ ТА ЗОБРАЖЕНЬ, ПРЕДСТАВЛЕНИХ В ТЕХНІЧНІЙ ДОКУМЕНТАЦІЇ ВИРОБНИКА.
0,00 грн ⁄ пара
25,00 23,50 грн ⁄ пара
+

Немає на складі

Способи доставки

Більш детальну інформацію щодо оплати та доставки ви можете отримати безпосередньо від наших менеджерів за телефонами:

Способи оплати
  • Готівкою при отриманні
  • Безготівковий переказ
Опис

Ці безшовні трикотажні рукавички з ПВХ мають спеціальне армуюче полівінілхлоридне покриття, що забезпечує відмінне зчеплення з поверхнею. Це допомагає міцніше утримувати слизькі предмети та зменшує навантаження на руки. Вони зроблені з хлопкового матеріалу із захистом від ПВХ на долонях, що захищає кисті рук і область зап'ястя від механічних ушкоджень і забруднень. Міцність виробу залежить від загальної площі ПВХ покриття.

Характеристики
  • Матеріал:
    70 ХБ / 30 ПЄ
  • Галузь застосування:
    Загальновиробничі роботи
Відгуки
Поки немає відгуків
Написати відгук
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
Рекомендовані товари

Немає на складі

Швидке замовлення

Немає на складі

Швидке замовлення

Рукавиці Маслобензостійкі призначені для захисту рук від масел і бензину під час робіт з ними. Вони мають спеціальне покриття або матеріал, який не пропускає ці речовини, забезпечуючи безпеку і комфорт при виконанні завдань.

Немає на складі

Швидке замовлення

Це двосторонні безшовні рукавички з подвійним трикотажем та ПВХ малюнком. ПВХ покриття забезпечує відмінне зчеплення з поверхнею, міцно тримаючи слизькі предмети й зменшуючи тиск на руки. Рукавички з хлопковим наповненням та ПВХ на долонях захищають кисті рук від пошкоджень і забруднень. Чим більше ПВХ, тим міцніше виріб.