Каталог товарів

❱❱ DOLONI Рукавиці трик. червоні манж. в'язан. з латекс. неповний облив чорний Арт.4193/4194

Артикул: 33379
* ОПИС ТА ЗОБРАЖЕННЯ ТОВАРУ МАЄ ІНФОРМАЦІЙНИЙ ХАРАКТЕР І МОЖЕ ВІДРІЗНЯТИСЯ ВІД ОПИСУ ТА ЗОБРАЖЕНЬ, ПРЕДСТАВЛЕНИХ В ТЕХНІЧНІЙ ДОКУМЕНТАЦІЇ ВИРОБНИКА.
0,00 грн ⁄ шт
46,00 43,24 грн ⁄ шт
+

Немає на складі

Способи доставки

Більш детальну інформацію щодо оплати та доставки ви можете отримати безпосередньо від наших менеджерів за телефонами:

Способи оплати
  • Готівкою при отриманні
  • Безготівковий переказ
Відгуки
Поки немає відгуків
Написати відгук
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
Рекомендовані товари

Немає на складі

Швидке замовлення

Рукавиці Маслобензостійкі призначені для захисту рук від масел і бензину під час робіт з ними. Вони мають спеціальне покриття або матеріал, який не пропускає ці речовини, забезпечуючи безпеку і комфорт при виконанні завдань.

Немає на складі

Швидке замовлення

Це безшовні трикотажні рукавички з ПВХ покриттям, що забезпечують захист рук. ПВХ армує їх і забезпечує хороше зчеплення з гладкими предметами, знижуючи навантаження на руки. Рукавички призначені для захисту рук та зап'ястя під час будівельних робіт від травм і забруднень. Манжета рукавичок містить міцну нитку. Вони дозволяють проникнення повітря, вбирають вологу і тримають долоні сухими, мають м'яку текстуру, не обмежують рухи та дозволяють працювати з дрібними предметами.

Немає на складі

Швидке замовлення

Покриття ПВХ забезпечує краще зчеплення з інструментом. М'яка і міцна структура матеріалу не обмежує рухи рук. Рукавички вбирають вологу і пропускають повітря, не викликаючи дискомфорту під час тривалої роботи. Манжети мають міцну нитку 10 класу в'язки, що означає щільність петель - 10 штук на дюйм.