Каталог товарів

❱❱ ISOVER RIO ALU (50х1200х12000 mm)14.4m2

Артикул: 41214
* ОПИС ТА ЗОБРАЖЕННЯ ТОВАРУ МАЄ ІНФОРМАЦІЙНИЙ ХАРАКТЕР І МОЖЕ ВІДРІЗНЯТИСЯ ВІД ОПИСУ ТА ЗОБРАЖЕНЬ, ПРЕДСТАВЛЕНИХ В ТЕХНІЧНІЙ ДОКУМЕНТАЦІЇ ВИРОБНИКА.
0,00 грн ⁄
295,00 277,30 грн ⁄
+

Немає на складі

Способи доставки

Більш детальну інформацію щодо оплати та доставки ви можете отримати безпосередньо від наших менеджерів за телефонами:

Способи оплати
  • Готівкою при отриманні
  • Безготівковий переказ
Опис
ISOVER RIO ALU (50X1200X12000 mm)14.4m2
Відгуки
Поки немає відгуків
Написати відгук
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
Рекомендовані товари

Немає на складі

Швидке замовлення

Фольгований ламельний мат Termo Tek LM Eko Alu M від Knauf забезпечує ефективну теплоізоляцію завдяки своїй структурі з мінеральної вати і алюмінієвих вставок. Ідеально підходить для утеплення стін і покрівель в будь-яких умовах.

Немає на складі

Швидке замовлення

Фольгований ламельний мат Termo Tek LM Eko Alu M від Knauf - це високоякісний матеріал з алюмінієвими вставками, призначений для утеплення приміщень. Він має оптимальні параметри товщини, що забезпечують ефективну теплоізоляцію і захист від конденсації.

Немає на складі

Швидке замовлення

ROCKWOOL FIREROCK - це вогнетривка кам'яна вата, призначена для утеплення будівельних конструкцій. Кожна плита має розміри 30 мм в товщину, 600 мм в ширину і 1000 мм в довжину. Упаковка включає 10 плит, що забезпечує покриття площі 6 квадратних метрів. ROCKWOOL FIREROCK відповідає високим стандартам пожежної безпеки і ефективно утримує тепло, знижуючи витрати на опалення.

Немає на складі

Швидке замовлення