Каталог товарів

❱❱ Zegor PUD6-A045 Змішувач для ванни (однорукий)

Артикул: 22941
* ОПИС ТА ЗОБРАЖЕННЯ ТОВАРУ МАЄ ІНФОРМАЦІЙНИЙ ХАРАКТЕР І МОЖЕ ВІДРІЗНЯТИСЯ ВІД ОПИСУ ТА ЗОБРАЖЕНЬ, ПРЕДСТАВЛЕНИХ В ТЕХНІЧНІЙ ДОКУМЕНТАЦІЇ ВИРОБНИКА.
0,00 грн ⁄ шт
1 015,00 954,10 грн ⁄ шт

Немає на складі

Способи доставки

Більш детальну інформацію щодо оплати та доставки ви можете отримати безпосередньо від наших менеджерів за телефонами:

Способи оплати
  • Готівкою при отриманні
  • Безготівковий переказ
Опис

Змішувач для ванни з довгим гусаком, виконаний у класичному стилі, проте з сучасним дизайном. Він ідеально вписується в ванні кімнати, що втілюють стиль hi-tech та новітні технології. Корпус цього змішувача виготовлений за допомогою передової технології "лиття під тиском", що значно збільшує тривалість його роботи. Використовується посилений керамічний картридж діаметром 35 мм. Комплектація включає в себе: керамічний картридж WKF-047, гайку WKZ-027, шестигранник WKW-026-L, злив WKC-032-35, аератор WKZ-021, двошаровий душовий шланг WKR-003, лійку WKY-2010, ексцентрики з відбивачами WOT-018 та тримач для лійки WQZ-16.

 
Характеристики
  • Матеріал:
  • Застосування:
    для ванної
  • Тип:
    Одноважільний
Відгуки
Поки немає відгуків
Написати відгук
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
Рекомендовані товари

Немає на складі

Швидке замовлення

Цей сантехнічний прилад має класичний дизайн та високі технічні характеристики. Виготовлений з високоякісної латуні з хромованим покриттям. Зручний короткий поворотний вилив оснащений аератором для м'якої води та економії витрати води. Відповідальний за змішування води керамічний картридж. Управління силою напору і температурою води здійснюється за допомогою важеля. Простий монтаж на мийку з використанням кріплення типу "гайка". Ця модель відрізняється стриманим стилем, який чудово впишеться у будь-який інтер'єр.