Каталог товарів

❱❱ Zegor PUD3-A045YB Змішувач однорукий для ванни (чорний)

Артикул: 39449
* ОПИС ТА ЗОБРАЖЕННЯ ТОВАРУ МАЄ ІНФОРМАЦІЙНИЙ ХАРАКТЕР І МОЖЕ ВІДРІЗНЯТИСЯ ВІД ОПИСУ ТА ЗОБРАЖЕНЬ, ПРЕДСТАВЛЕНИХ В ТЕХНІЧНІЙ ДОКУМЕНТАЦІЇ ВИРОБНИКА.
0,00 грн ⁄
1 720,00 1 616,80 грн ⁄
+

Немає на складі

Способи доставки

Більш детальну інформацію щодо оплати та доставки ви можете отримати безпосередньо від наших менеджерів за телефонами:

Способи оплати
  • Готівкою при отриманні
  • Безготівковий переказ
Опис

Кожен змішувач від Zegor представляє сучасний дизайн, особливо в чорному кольорі, єлегантний і функціональний. 

Незалежно від класу продукції, використовуються  якісні матеріали та інноваційні технології, зберігаючи доступні ціни. Змішувачі забезпечують високу якість для всіх користувачів.

 
Характеристики
  • Матеріал:
  • Застосування:
    для ванної
  • Тип:
    Одноважільний
Відгуки
Поки немає відгуків
Написати відгук
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
Рекомендовані товари

Немає на складі

Швидке замовлення

Змішувач для однієї води (МОНО) Zegor SAP22-A020 з нержавіючої сталі має литий корпус і гарантує тривалий термін служби. Монтується горизонтально на стіну, що дозволяє використовувати жіночі підводи.

Монокрани - прості в установці та економічні, працюють тільки з одним типом води (гарячою або холодною). Вони популярні в житлових будинках, невеликих підприємствах та державних установах.

ZEGOR - це поєднання європейського дизайну, простоти та високоякісних технологій виготовлення змішувачів, що підкреслює як передові технічні рішення, так і класичний стиль.

Немає на складі

Швидке замовлення

Змішувач для кухні з одноручним важелем. Корпус виготовлений із силуміну з низьким вмістом свинцю, що запобігає алергії. Використовується безшумний керамічний картридж Ф40 і аератор, що економлять воду. ZEGOR - унікальний європейський дизайн з високоякісними технологіями. Ексклюзивний колір: сатин.