Каталог товарів

❱❱ Richmann Пістолет пневм. продув. + сопло 180мм 15 bar (C0871)

Артикул: 41194
* ОПИС ТА ЗОБРАЖЕННЯ ТОВАРУ МАЄ ІНФОРМАЦІЙНИЙ ХАРАКТЕР І МОЖЕ ВІДРІЗНЯТИСЯ ВІД ОПИСУ ТА ЗОБРАЖЕНЬ, ПРЕДСТАВЛЕНИХ В ТЕХНІЧНІЙ ДОКУМЕНТАЦІЇ ВИРОБНИКА.
0,00 грн ⁄
285,00 267,90 грн ⁄
+

Немає на складі

Способи доставки

Більш детальну інформацію щодо оплати та доставки ви можете отримати безпосередньо від наших менеджерів за телефонами:

Способи оплати
  • Готівкою при отриманні
  • Безготівковий переказ
Опис

Richmann C0871 - це пневматичний пістолет з насадкою (соплом) довжиною 180 мм, призначений для використання в різних галузях промисловості, ремонту та технічного обслуговування.

Завдяки струменю стисненого повітря він ефективно очищає забруднені поверхні від пилу, піску, тріски тощо. Його легкий алюмінієвий корпус забезпечує довговічність при малій вазі, а максимальний робочий тиск 15 бар (220 PSI) дозволяє швидко і ефективно виконувати завдання.

Обладнаний різьбовою насадкою (соплом) довжиною 100 мм, що дозволяє легко дістатися до важкодоступних місць, цей пневматичний пістолет також має підвіс для зручного зберігання на гачку.

Виготовлений він ​​з використанням преміальних матеріалів, він відповідає всім європейським стандартам безпеки CE.

Довжина насадки: 180 мм

Тиск: 15 бар

Тиск: 220 PSI

Роз'єм: 1/4"

Стандарти: CE

Відгуки
Поки немає відгуків
Написати відгук
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
Рекомендовані товари

Немає на складі

Швидке замовлення

Пневматичний мийний пістолет MTX (573409) - професійний інструмент для миття різних поверхонь за допомогою повітряного тиску. Забезпечує регульований потік мийного розчину та зручну рукоятку для комфортного використання. Підходить для автосервісів, промислових підприємств та домашніх майстерень.

Немає на складі

Швидке замовлення

Шланг пневматичний від Richmann (C5040) забезпечує надійну та ефективну роботу в системах пневматики. З його допомогою можна передавати повітря під тиском на відстань до 5 метрів. Внутрішній і зовнішній діаметри становлять 8х5 мм.