Каталог товарів

❱❱ Отрута від гризунів "Капкан" 200г

Артикул: 38180
* ОПИС ТА ЗОБРАЖЕННЯ ТОВАРУ МАЄ ІНФОРМАЦІЙНИЙ ХАРАКТЕР І МОЖЕ ВІДРІЗНЯТИСЯ ВІД ОПИСУ ТА ЗОБРАЖЕНЬ, ПРЕДСТАВЛЕНИХ В ТЕХНІЧНІЙ ДОКУМЕНТАЦІЇ ВИРОБНИКА.
0,00 грн ⁄ шт
0,00 0,00 грн ⁄ шт

Немає на складі

Способи доставки

Більш детальну інформацію щодо оплати та доставки ви можете отримати безпосередньо від наших менеджерів за телефонами:

Способи оплати
  • Готівкою при отриманні
  • Безготівковий переказ

 Капкан використовують з розрахунку 15 – 50 г для мишей і 30 – 150 г для щурів.

Для проведення дератизації, отрута для мишей розміщують по периметру об'єкта там, де присутня активність гризунів. Залежно від кількості шкідників і стану території необхідно дотримуватися відстань 2 – 15 м.

Для досягнення найбільш ефективного результату і запобігання доступу до приманки інших осіб, нецільових тварин і птахів, слід використовувати спеціальні приманюючі контейнери.

Опис

 Готове тісто в фільтрі-пакеті для боротьби з щурами і мишами в житлових, промислових і нежитлових приміщеннях, на присадибних ділянках і сільськогосподарських угіддях.

Чинна речовина ефективно бореться з шкідниками, вже на 3-й день гризуни, виходячи зі своїх укриттів, гинуть в результаті задухи. Щури і миші після поїдання приманки поводяться природно ( адекватно ), не викликаючи підозри у родичів. Наявність в препараті муміфіцірующего властивості, яке позбавить вас від неприємного, згубного запаху вже загиблих шкідників.

Відгуки
Поки немає відгуків
Написати відгук
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
Рекомендовані товари

Немає на складі

Швидке замовлення

Немає на складі

Швидке замовлення