Каталог товарів

❱❱ Favorit Олівець для скла 180мм (04-304)

Артикул: 29464
* ОПИС ТА ЗОБРАЖЕННЯ ТОВАРУ МАЄ ІНФОРМАЦІЙНИЙ ХАРАКТЕР І МОЖЕ ВІДРІЗНЯТИСЯ ВІД ОПИСУ ТА ЗОБРАЖЕНЬ, ПРЕДСТАВЛЕНИХ В ТЕХНІЧНІЙ ДОКУМЕНТАЦІЇ ВИРОБНИКА.
0,00 грн ⁄ шт
0,00 0,00 грн ⁄ шт

Немає на складі

Способи доставки

Більш детальну інформацію щодо оплати та доставки ви можете отримати безпосередньо від наших менеджерів за телефонами:

Способи оплати
  • Готівкою при отриманні
  • Безготівковий переказ
Опис

Олівець для скла Favorit 180мм (04-304) - це спеціальний інструмент, призначений для маркування та позначення на скляних поверхнях.

Олівець для скла має овальну форму, данна форма олівця запобігає його скатуванню з поверхні, надає зручність та полегшує його використання при роботі на похилих поверхнях.

Особливості:

  • Олівець Favorit розроблений для використання в роботах зі склом, де точне маркування є важливим етапом, наприклад, при виготовленні вікон, дзеркал та інших скляних конструкцій.
  • Олівець має довжину 180 мм, що дозволяє зручно тримати його в руці під час роботи.
  • Цей олівець ідеально підходить для склознавців, граверів, архітекторів та інших професіоналів, що працюють зі склом.
  • Олівець для скла Favorit забезпечує чітке і стійке маркування на скляних поверхнях, що допомагає досягнути точності та високої якості робіт.
  • Олівець виготовлений з матеріалу, який добре видно на склі, дозволяючи легко виконувати маркування і забезпечувати правильність вимірів.

Довжина: 180мм

Призначення: для скла,  керамічної плитки та інших гладких поверхонь при проведенні будівельних робіт, залишаючи при цьому чіткі мітки.

Відгуки
Поки немає відгуків
Написати відгук
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
Рекомендовані товари

Немає на складі

Швидке замовлення

Немає на складі

Швидке замовлення

Немає на складі

Швидке замовлення

Немає на складі

Швидке замовлення

Dnipro-M Маркер-коректор будівельний білий (16131-000) - ідеальний інструмент для приховування невеликих дефектів на будівельних поверхнях. Зручний у використанні завдяки білому кольору, забезпечує точність та професійний вигляд ремонтованих місць.