Каталог товарів

❱❱ POLAX Ножівка по пінобетону 550мм (47-004)

Артикул: 30044
* ОПИС ТА ЗОБРАЖЕННЯ ТОВАРУ МАЄ ІНФОРМАЦІЙНИЙ ХАРАКТЕР І МОЖЕ ВІДРІЗНЯТИСЯ ВІД ОПИСУ ТА ЗОБРАЖЕНЬ, ПРЕДСТАВЛЕНИХ В ТЕХНІЧНІЙ ДОКУМЕНТАЦІЇ ВИРОБНИКА.
0,00 грн ⁄ шт
0,00 0,00 грн ⁄ шт

Немає на складі

Способи доставки

Більш детальну інформацію щодо оплати та доставки ви можете отримати безпосередньо від наших менеджерів за телефонами:

Способи оплати
  • Готівкою при отриманні
  • Безготівковий переказ
Опис

Ножівка POLAX по пінобетону з довжиною полотна 550 мм - це надійний ручний інструмент, спеціально розроблений для швидкого та ефективного розпилювання блоків з пінобетону. Одна з головних особливостей цієї ножівки - це повністю тефлонове покриття полотна, що забезпечує зниження тертя під час роботи та покращує швидкість пиляння. Великі зуби спеціальної форми з твердосплавними насадками легко прорізають пінобетон.

Особливості:

  • Дане покриття забезпечує зниження тертя під час роботи, що дозволяє зробити пиляння більш ефективним та швидким.
  • Спеціально розроблені великі зуби з твердосплавними насадками легко прорізають пінобетон, забезпечуючи якісний розпил матеріалу.
  • Ножівка обладнана зручною рукояткою з міцного пластику, що забезпечує комфортний захват під час використання.
  • Ручка має накладки з термопластичної гуми, які дозволяють надійно утримувати ножівку в руці та забезпечують додатковий комфорт під час роботи.

Матеріал: метал

Покриття: тефлонове

Матеріал ручки: комбінований

Тип леза: монолітне

Форма перерізу: плоска

Робочий матеріал:  газобетон, дерево, бетон

Характеристики
  • Довжина, мм:
    550
Відгуки
Поки немає відгуків
Написати відгук
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
Рекомендовані товари

Немає на складі

Швидке замовлення

Ножівка по металу Master Tool (14-2226) 250-300мм з металевою ручкою - це високоякісна пила, призначена для різання металу. Вона має ергономічну ручку для зручного використання, а її гнучке полотно з 24 зубцями на дюйм із діаметром 12,5 мм ідеально підходить для різання різних металів.

Немає на складі

Швидке замовлення

Ножівка по дереву Polax Barracuda із загартованим зубом, тристороннім заточуванням та гумовою ергономічною ручкою- ефективний інструмент для роботи з деревом твердих та м'яких порід, ДСП, ДВП та гіпсокартоном. Завдяки тристоронньому заточенню та термічній обробці зубів (загартування), дана модель має невеликий опір різання і забезпечує легке розпилювання дерева навіть уздовж волокон.