Каталог товарів

❱❱ Verano Ножиці садові 625мм регульовані леза 230х4,0 (71-823)

Артикул: 29048
* ОПИС ТА ЗОБРАЖЕННЯ ТОВАРУ МАЄ ІНФОРМАЦІЙНИЙ ХАРАКТЕР І МОЖЕ ВІДРІЗНЯТИСЯ ВІД ОПИСУ ТА ЗОБРАЖЕНЬ, ПРЕДСТАВЛЕНИХ В ТЕХНІЧНІЙ ДОКУМЕНТАЦІЇ ВИРОБНИКА.
0,00 грн ⁄ шт
0,00 0,00 грн ⁄ шт

Немає на складі

Способи доставки

Більш детальну інформацію щодо оплати та доставки ви можете отримати безпосередньо від наших менеджерів за телефонами:

Способи оплати
  • Готівкою при отриманні
  • Безготівковий переказ
Опис

Садові ножиці – це садовий інструмент, необхідний для обрізки квітів, молодих пагонів, позбавлення від сухих гілок, зрізання відростків і вирів- нювання садових кущів. Ножиці мають два ріжучих леза і довгі ручки, які знижують зусилля, що прикладаються під час роботи і дозволяють справлятися з гілками товщиною до 50мм. Для великих рослин використовуються ножиці з зубчастою або хвилястою заточкою. Вони утриму- ють гілку і не дають їй вислизнути. Така обрізка виконується швидше і ефективніше. Також є моделі з телескопічними ручками, які призначені для роботи з кущами різної висоти. Леза ручних садових ножиць найчастіше мають захисне покриття з тефлону, яке перешкоджає налипанню листя і є захистом від корозії. Секатори з короткими ножами і прямою заточкою, зазвіичай, використовують для точної і акуратної стрижки кущів і огорож.

Характеристики
Відгуки
Поки немає відгуків
Написати відгук
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
Рекомендовані товари

Немає на складі

Швидке замовлення

Немає на складі

Швидке замовлення

Немає на складі

Швидке замовлення

Немає на складі

Швидке замовлення

Степлер для підв'язки рослин (арт. 428811) - зручний і ефективний інструмент, призначений для швидкого та надійного фіксування рослин до опори або дроту. Його простий механізм дозволяє легко використовувати його навіть без спеціальних навичок.

Немає на складі

Швидке замовлення

Стрічка степлера для підв'язки рослин (арт. 428812) - надійний матеріал для закріплення рослин до опори або підпорки під час їх росту. Забезпечує ефективну підтримку та допомагає утримувати рослини у потрібному положенні без пошкодження стебел.