Каталог товарів

❱❱ Ножиці BERGERR BC-03 PROF

Артикул: 37557
* ОПИС ТА ЗОБРАЖЕННЯ ТОВАРУ МАЄ ІНФОРМАЦІЙНИЙ ХАРАКТЕР І МОЖЕ ВІДРІЗНЯТИСЯ ВІД ОПИСУ ТА ЗОБРАЖЕНЬ, ПРЕДСТАВЛЕНИХ В ТЕХНІЧНІЙ ДОКУМЕНТАЦІЇ ВИРОБНИКА.
0,00 грн ⁄ шт
0,00 0,00 грн ⁄ шт

Немає на складі

Способи доставки

Більш детальну інформацію щодо оплати та доставки ви можете отримати безпосередньо від наших менеджерів за телефонами:

Способи оплати
  • Готівкою при отриманні
  • Безготівковий переказ
Опис

Ножиці-труборіз BERGERR PROF ВС-03 для труб PVC, PPR - ручний інструмент, застосовується для виконання сантехнічних робіт і різання металопластикових і пластикових труб водопровідних і опалювальних систем з діаметром не більше 42 мм. Труборіз має добре заточені леза і щільно охоплює місце розрізу, що дозволяє домогтися максимально рівного, точного й акуратного краю кромки. Зручний хват та вдосконалена форма дозволяє виконувати роботу без зайвих зусиль.

Головні переваги:

  • Робоча частина виконана з міцного та довговічного металу з великим робочим ресурсом.
  • Гострі леза виконані зі зносостійкої сталі.
  • Ергономічні рукоятки забезпечують комфортний хват та зручність під час тривалого використання.
  • Надійний механізм відповідає за безперебійну роботу ножиць.
  • Оптимальний розмір полегшує використання ножиць в обмежених умовах
  • Можуть використовуватися для різання труб з різними діаметрами - від 3 до 42 мм. Це робить їх універсальним інструментом для роботи з різними розмірами труб PVC.

Вид приводу: ручний

Для труб із матеріалів: пластик, поліпропілен

Мінімальний діаметр метричної труби: 3 мм

Максимальний діаметр метричної труби: 42 мм

Технічні особливості: храповий механізм, механізм із тріскачкою

Матеріал: сталь

Ніж: 2,5 мм, SK-5

Характеристики
  • Довжина:
    220мм
Відгуки
Поки немає відгуків
Написати відгук
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
Рекомендовані товари

Немає на складі

Швидке замовлення

Ножиці по металу Richmann з шарніром прямі (C0303) - це інструмент для різання металу,довжиною 250 мм, який має прямі леза і зручні ручки з покриттям Soft-Touch. Ці ножиці оснащені шарніром, що дозволяє робити довгі та прямі різи без зусильного зламу лез. Крім того, вони мають зручну систему блокування, що дозволяє зберігати їх в закритому стані безпосередньо на робочому місці.

Немає на складі

Швидке замовлення

Ножиці по металу Richmann з шарніром праві (C0302) - це інструмент для різання металу,довжиною 250 мм, який має праві леза і зручні ручки з покриттям Soft-Touch. Ці ножиці оснащені шарніром, що дозволяє робити довгі та прямі різи без зусильного зламу лез. Крім того, вони мають зручну систему блокування, що дозволяє зберігати їх в закритому стані безпосередньо на робочому місці.

Немає на складі

Швидке замовлення

Ножиці по металу Richmann прямі з шарніром (C0300) - це інструмент для різання металу,довжиною 250 мм, який має прямі леза і зручні ручки з покриттям Soft-Touch. Ці ножиці оснащені шарніром, що дозволяє робити довгі та прямі різи без зусильного зламу лез. Крім того, вони мають зручну систему блокування, що дозволяє зберігати їх в закритому стані безпосередньо на робочому місці.

Немає на складі

Швидке замовлення