Каталог товарів

❱❱ СТАЛЬ Ніж пластик. корпус, сегм.лезо 18мм (23102)

Артикул: 37534
* ОПИС ТА ЗОБРАЖЕННЯ ТОВАРУ МАЄ ІНФОРМАЦІЙНИЙ ХАРАКТЕР І МОЖЕ ВІДРІЗНЯТИСЯ ВІД ОПИСУ ТА ЗОБРАЖЕНЬ, ПРЕДСТАВЛЕНИХ В ТЕХНІЧНІЙ ДОКУМЕНТАЦІЇ ВИРОБНИКА.
0,00 грн ⁄ шт
41,00 38,54 грн ⁄ шт
+

Немає на складі

Способи доставки

Більш детальну інформацію щодо оплати та доставки ви можете отримати безпосередньо від наших менеджерів за телефонами:

Способи оплати
  • Готівкою при отриманні
  • Безготівковий переказ
Опис

Універсальний ніж від компанії Сталь - це незамінний інструмент для ремонту, прибирання та будівництва. Він дозволяє легко різати картон, папір, матеріали для покрівлі. Його корпус зроблений з пластику і зручно лежить в руці. Ширина сегментного леза - 18 мм, що гарантує високу ефективність, якість та комфорт роботи. Автоматична блокувальна система леза забезпечує безпеку в користуванні. Сегментний ніж - це чудова покупка, яка поєднує продуманий дизайн, надійність, зручність та довговічність.

Характеристики
  • Матеріал корпусу:
    Пластик
  • Ширина леза, мм:
    18
Відгуки
Поки немає відгуків
Написати відгук
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
Рекомендовані товари

Немає на складі

Швидке замовлення

Ніж з пластиковим корпусом та 18 мм сегментованим лезом, призначений для різання важких матеріалів, з ручною заміною леза.

Немає на складі

Швидке замовлення

Ніж MAGtools з металевим корпусом, розміром 18 мм, із складного матеріалу SK-5 та автозамком - надійний інструмент для різання різноманітних матеріалів з безпековою фіксацією леза. Чорне покриття корпусу забезпечує стійкість до корозії і додатковий захист, а автозамок дозволяє зручно і безпечно змінювати леза з мінімальним ризиком травмування.

Немає на складі

Швидке замовлення

Стальний універсальний ніж - це інструмент для різання різних матеріалів, таких як щільний папір, картон, плівка, лінолеум, матеріали для покрівлі, гума і шкіра. Він має зручну пластикову ручку з кнопкою, яка блокує дуже гостре лезо в потрібному положенні для розрізання.