Каталог товарів

❱❱ TECHNICS Наколінники захисніі 2шт, з пластик. чашками (16-570)

Артикул: 39226
* ОПИС ТА ЗОБРАЖЕННЯ ТОВАРУ МАЄ ІНФОРМАЦІЙНИЙ ХАРАКТЕР І МОЖЕ ВІДРІЗНЯТИСЯ ВІД ОПИСУ ТА ЗОБРАЖЕНЬ, ПРЕДСТАВЛЕНИХ В ТЕХНІЧНІЙ ДОКУМЕНТАЦІЇ ВИРОБНИКА.
0,00 грн ⁄
0,00 0,00 грн ⁄

Немає на складі

Способи доставки

Більш детальну інформацію щодо оплати та доставки ви можете отримати безпосередньо від наших менеджерів за телефонами:

Способи оплати
  • Готівкою при отриманні
  • Безготівковий переказ
Опис
TECHNICS Наколінники захисніі 2шт, з пластик. чашками (16-570)
Відгуки
Поки немає відгуків
Написати відгук
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
Рекомендовані товари

Немає на складі

Швидке замовлення

Наколінники MAGtools чорні - надійний захисний елемент для колін під час роботи на колінах. Забезпечують ефективний захист від ударів, тертя і подряпин. Мають легку конструкцію, регульовані ремінці для комфортного носіння та універсальний розмір, що підходить більшості користувачів.

Немає на складі

Швидке замовлення

Наколінники MAGtools (2931) - це захисний аксесуар, що призначений для захисту колін під час виконання різних робіт. Вони виготовлені з міцного поліуретану EVA високої щільності з ребристою конструкцією для забезпечення стабільності. Є в трьох різних кольорах: чорному, сильому,зеленому.

Немає на складі

Швидке замовлення

Наколінники захисні GRAD (9462615) призначені для захисту колінних суглобів від переохолодження і травм під час будівельних і ремонтних робіт. Вони зменшують навантаження на колінний суглоб і мають збільшену площу опору і захисту. Ці наколінники підходять для будь-яких видів робіт і дуже легкі у використанні.