Каталог товарів

❱❱ MODECO Набір викруток коротких 3 Components 2шт (MN-11-066)

Артикул: 28865
* ОПИС ТА ЗОБРАЖЕННЯ ТОВАРУ МАЄ ІНФОРМАЦІЙНИЙ ХАРАКТЕР І МОЖЕ ВІДРІЗНЯТИСЯ ВІД ОПИСУ ТА ЗОБРАЖЕНЬ, ПРЕДСТАВЛЕНИХ В ТЕХНІЧНІЙ ДОКУМЕНТАЦІЇ ВИРОБНИКА.
0,00 грн ⁄ шт
0,00 0,00 грн ⁄ шт

Немає на складі

Способи доставки

Більш детальну інформацію щодо оплати та доставки ви можете отримати безпосередньо від наших менеджерів за телефонами:

Способи оплати
  • Готівкою при отриманні
  • Безготівковий переказ
Відгуки
Поки немає відгуків
Написати відгук
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
Рекомендовані товари

Немає на складі

Швидке замовлення

Викрутка виготовлена з високоякісної сталі, легованої хромом і ванадієм.  Жало загартоване та намагнічене, що полегшує роботу з інструментом. Захисне нікелеве покриття підвищує твердість, зносостійкість та корозієстійкість. Зручна ергономічна двокомпонентна (пластик + гума) ручка запобігає ковзанню інструменту у руці та забезпечує комфорт і зниження втоми руки під час роботи. Використовується для викручування і закручування гвинтів, шурупів та інших деталей зі шліцом типу PH. Викрутка має пластиковий підвіс для кращого розміщення в торговій точці.

Немає на складі

Швидке замовлення

Набір викруток SIGMA підсилених 6шт (4001151) включає в себе шість інструментів: викрутки з хрестоподібними головками розміром PH0х75, PH1х80 і PH2х100, а також викрутки з плоскими шліцевими головками розміром SL3х75, SL4х100 і SL6х125. Цей набір надійний та міцний, ідеальний для роботи з різними типами гвинтів та шлицевих головок.