Каталог товарів

❱❱ SIGMA молоток 100г слюсарний фибергласова ручка

Артикул: 35998
* ОПИС ТА ЗОБРАЖЕННЯ ТОВАРУ МАЄ ІНФОРМАЦІЙНИЙ ХАРАКТЕР І МОЖЕ ВІДРІЗНЯТИСЯ ВІД ОПИСУ ТА ЗОБРАЖЕНЬ, ПРЕДСТАВЛЕНИХ В ТЕХНІЧНІЙ ДОКУМЕНТАЦІЇ ВИРОБНИКА.
0,00 грн ⁄ шт
100,00 94,00 грн ⁄ шт
+

Немає на складі

Способи доставки

Більш детальну інформацію щодо оплати та доставки ви можете отримати безпосередньо від наших менеджерів за телефонами:

Способи оплати
  • Готівкою при отриманні
  • Безготівковий переказ
Опис

Молоток слюсарний SIGMA з фібергласовою ручкою та вагою 100 грам є ідеальним інструментом для точних та дрібних робіт. Завдяки своїй компактності та легкості, він ідеально підходить для виконання робіт у вузьких чи важкодоступних місцях. Фібергласова ручка забезпечує зручний та надійний захват, а також допомагає зменшити вібрацію і знизити втомлюваність рук під час тривалої роботи. Молоток вагою 100 грам дозволяє точно контролювати силу удару, що робить його ідеальним для робіт з дрібними деталями чи матеріалами, де потрібна велика точність і обережність. Цей молоток стане незамінним помічником для ремонтних робіт, металообробки, творчих проектів та багатьох інших завдань, де потрібен невеликий та точний удар.

Характеристики
  • Вага:
    100г
  • Вид:
    Молоток
Відгуки
Поки немає відгуків
Написати відгук
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
Рекомендовані товари

Немає на складі

Швидке замовлення

Киянка Mastertool 680 г застосовується для робіт із матеріалами з підвищеною чутливістю до ударів, для обробки заліза, підгонки бордюрного або дорожнього каменю, цегли та кам'яної кладки, а також при жерстяних роботах.

Немає на складі

Швидке замовлення

Молоток слюсарний SIGMA з фібергласовою ручкою та вагою 500 грам - це надійний та універсальний інструмент для забивання цвяхів та гвинтів, а також для різних слюсарних робіт. Він має міцну фібергласову ручку для комфортного утримання і точні удари. Зручний і практичний молоток для будівельників та ремонтників.