Каталог товарів

❱❱ POLAX Малярна стрічка Delicate 38мм х 20м (101-098)

Артикул: 40300
* ОПИС ТА ЗОБРАЖЕННЯ ТОВАРУ МАЄ ІНФОРМАЦІЙНИЙ ХАРАКТЕР І МОЖЕ ВІДРІЗНЯТИСЯ ВІД ОПИСУ ТА ЗОБРАЖЕНЬ, ПРЕДСТАВЛЕНИХ В ТЕХНІЧНІЙ ДОКУМЕНТАЦІЇ ВИРОБНИКА.
0,00 грн ⁄
0,00 0,00 грн ⁄

Немає на складі

Способи доставки

Більш детальну інформацію щодо оплати та доставки ви можете отримати безпосередньо від наших менеджерів за телефонами:

Способи оплати
  • Готівкою при отриманні
  • Безготівковий переказ
Опис

Малярна стрічка "POLAX Delikate" 38мм х 20м (101-098) - це високоякісний продукт з рожевого японського рисового паперу Washi. Вона оснащена клейовою кулею на основі модифікованого акрилу, яка має низький рівень адгезії, що дозволяє використовувати стрічку на різних поверхнях без пошкодження їх цілісності.

Ця малярна стрічка ідеально підходить для роботи з делікатними поверхнями, такими як декоративні штукатурки, гіпс, дерево, метал, пластик, скло, гума та інші матеріали. Завдяки унікальній паперовій основі Japanese Washi, стрічка має високу міцність та уникне ризику випадкового надриву під час видалення з поверхонь. Крім того, ця основа не допускає підтікання лакофарбових матеріалів під захищені ділянки.

Малярна стрічка "POLAX Delikate" зберігає свої властивості при температурі до +80°С, що робить її відмінним вибором для внутрішніх та зовнішніх робіт на різних поверхнях. 

Клейовий склад: акриловий

Рівень адгезії: низький

Колір: рожевий

Температура експлуатації: до +80°C

Сила адгезії: 2Н/25мм

Основа стрічки: рисовий папір

Застосування: для надточних дизайнерських та декоративних інтер'єрних та екстер'єрних фарбувальних робіт; Надійно захищає та не ушкоджує делікатні поверхні; Утворює ідеально рівну межу фарбування; Не залишає слідів на поверхні після зняття

Стійкість до: хімікатів, УФ-випромінювання, вологи, розчинників

Характеристики
  • Довжина:
    20 м
  • Ширина:
    38 мм
Відгуки
Поки немає відгуків
Написати відгук
Ім'я*
Email
Введіть коментар*