Каталог товарів

❱❱ Zegor LOB4-А128 Змішувач для кух. мийки

Артикул: 19869
* ОПИС ТА ЗОБРАЖЕННЯ ТОВАРУ МАЄ ІНФОРМАЦІЙНИЙ ХАРАКТЕР І МОЖЕ ВІДРІЗНЯТИСЯ ВІД ОПИСУ ТА ЗОБРАЖЕНЬ, ПРЕДСТАВЛЕНИХ В ТЕХНІЧНІЙ ДОКУМЕНТАЦІЇ ВИРОБНИКА.
0,00 грн ⁄ шт
1 110,00 1 043,40 грн ⁄ шт
+

Немає на складі

Способи доставки

Більш детальну інформацію щодо оплати та доставки ви можете отримати безпосередньо від наших менеджерів за телефонами:

Способи оплати
  • Готівкою при отриманні
  • Безготівковий переказ
Опис

Сантехнічна продукція марки Zegor – це інноваційне рішення для облаштування сучасних ванних кімнат та кухонь. Виробнича компанія Tuozhen з власним заводом розташована у промисловому прибережному місті Zeguo, Китай (функціонує з 1998 року). Товари бренду відповідають міжнародним стандартам ISO 9001:2008.

Шланги для підведення (40 см) і гайка для кріплення йдуть в комплекті.

Характеристики
  • Діаметр картриджа:
    35
  • Країна-виробник:
    Китай
Відгуки
Поки немає відгуків
Написати відгук
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
Рекомендовані товари

Немає на складі

Швидке замовлення

Цей сантехнічний прилад має класичний дизайн та високі технічні характеристики. Виготовлений з високоякісної латуні з хромованим покриттям. Зручний короткий поворотний вилив оснащений аератором для м'якої води та економії витрати води. Відповідальний за змішування води керамічний картридж. Управління силою напору і температурою води здійснюється за допомогою важеля. Простий монтаж на мийку з використанням кріплення типу "гайка". Ця модель відрізняється стриманим стилем, який чудово впишеться у будь-який інтер'єр.

Немає на складі

Швидке замовлення

ZEGOR LOB7-A128 - одноручний змішувач для ванни з коротким виливом, виготовлений із застосуванням сучасної технології лиття під тиском. Стильний ідеально пасуватиме до різноманітних сучасних ванних кімнат. Використовується керамічний картридж Ø35 та кнопковий переключатель.