Каталог товарів

❱❱ HOROZ Лaмпа LED Filament 6W E27 4200K шар

Артикул: 23727
* ОПИС ТА ЗОБРАЖЕННЯ ТОВАРУ МАЄ ІНФОРМАЦІЙНИЙ ХАРАКТЕР І МОЖЕ ВІДРІЗНЯТИСЯ ВІД ОПИСУ ТА ЗОБРАЖЕНЬ, ПРЕДСТАВЛЕНИХ В ТЕХНІЧНІЙ ДОКУМЕНТАЦІЇ ВИРОБНИКА.
0,00 грн ⁄ шт
0,00 0,00 грн ⁄ шт

Немає на складі

Способи доставки

Більш детальну інформацію щодо оплати та доставки ви можете отримати безпосередньо від наших менеджерів за телефонами:

Способи оплати
  • Готівкою при отриманні
  • Безготівковий переказ
Опис

Світлодіодна лампа FILAMENT GLOBE-6 – Філаментна LED лампа стандартної форми груша. Filament — це світлодіодні лампи нового покоління, в яких світлодіоди нанесені на скляну підкладку, а не плату, і виглядають як нитки в лампах розжарювання. Саме такі світлодіоди і дають лампі високу енергоефективність і коефіцієнт корисної дії (ККД) схеми наближений до 100%. Філаментна нитка має мале енергоспоживання, порівняно з іншими виробами на базі світлодіодів. Потужність цієї лампи – 6 Вт., що відповідає лампі розжарювання в 48Вт.

Герметична прозора колба наповнена газом для відведення тепла від світлодіодів, яке через її тонкі скляні стінки передається зовнішньому середовищу. Живлення на LED-нитки подається через невеликий драйвер в цоколі, який знижує напругу до робочого, а змінний струм перетворює в постійний. Це сприяє зменшенню пульсацій, які негативно впливають на зір. Вид цоколя – стандартний – Е27.
Завдяки прозорій колбі та особливій конструкції філаментної нитки, лампа забезпечує широкий кут розсіювання світла – 360 градусів і рівномірно освітлює навколишній простір.

Вінтажні LED ЛАМПИ ПІДХОДЯТЬ ДЛЯ СТВОРЕННЯ ІНТЕР’ЄРІВ У РЕТРО СТИЛІ ТА ІДЕАЛЬНІ ДЛЯ СВІТИЛЬНИКІВ У СТИЛІ ЛОФТ. Купити світлодіодну лампу FILAMENT GLOBE рекомендуємо для загального й місцевого освітлення інтер’єрів. Їх також ШИРОКО ВИКОРИСТОВУЮТЬ ДЛЯ ДЕКОРУВАННЯ РЕСТОРАНІВ, МАГАЗИНІВ, БАРІВ, КАФЕ.

Філамент відмінно поєднується з кришталевими світильниками й люстрами, відкритими й прозорими плафонами, бра та іншими моделями в класичному й старовинному стилі. Скляна колба не нагрівається до високих температур, тому філаментні лампи можна встановлювати біля натяжних або гіпсокартонних стель та інших поверхонь, які не допускають сильного нагріву.

Ця LED лампа з рівним комфортним для очей світлом, без пульсацій, що в свою чергу не призводить до втоми і не погіршує емоційний стан. Вбудовані світлодіоди генерують приємне денне світіння з колірною температурою 4200К, яке є універсалим варіантом ілюмінації.

Характеристики
  • Цоколь:
  • Потужність:
  • Світловий потік:
    650Lm
  • Колірна температура:
    4200K
Відгуки
Поки немає відгуків
Написати відгук
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
Рекомендовані товари

Немає на складі

Швидке замовлення

Немає на складі

Швидке замовлення

Лампа з матовою колбою свічка підходить для інтер’єрних світильників, люстр, бра, торшерів, міні-світильників. Дуже часто застосовуються у світильниках класичного стилю, а також у люстрах-свічках та люстрах з невеликими абажурами. Також ULTRA є ідеальним рішенням для кришталевих люстр.