Каталог товарів

❱❱ СТАЛЬ Ключі трубні накидні, двокомп. ручки 9-32мм (2шт) 41083

Артикул: 31120
* ОПИС ТА ЗОБРАЖЕННЯ ТОВАРУ МАЄ ІНФОРМАЦІЙНИЙ ХАРАКТЕР І МОЖЕ ВІДРІЗНЯТИСЯ ВІД ОПИСУ ТА ЗОБРАЖЕНЬ, ПРЕДСТАВЛЕНИХ В ТЕХНІЧНІЙ ДОКУМЕНТАЦІЇ ВИРОБНИКА.
0,00 грн ⁄ уп.
0,00 0,00 грн ⁄ уп.

Немає на складі

Способи доставки

Більш детальну інформацію щодо оплати та доставки ви можете отримати безпосередньо від наших менеджерів за телефонами:

Способи оплати
  • Готівкою при отриманні
  • Безготівковий переказ
Опис

Набір трубних накидних ключів Сталь — яскравий представник категорії слюсарних інструментів. Трубний ключ іноді називають газовим, що не цілком вірно, оскільки його можна застосовувати не тільки для газових труб. Такий ключ є різновидом розвідного (переставного) ключа.

Головною відмінністю від останнього є його невимогливість щодо наявності шліца або фаски, необхідних для поворотній функції. Трубний ключ обжимає трубу або іншу деталь, що робить можливим подальше обертання. Такий інструмент буде корисний як на будівельному майданчику, так і в побуті. При виготовленні використані матеріали тільки високої якості, що забезпечить тривалий термін експлуатації і приємний результат. Представлена ​​модель гідна того, щоб зайняти місце у вашій особистій майстерні.

Характеристики
  • Вид:
    Універсальні / Розвідні
Відгуки
Поки немає відгуків
Написати відгук
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
Рекомендовані товари

Немає на складі

Швидке замовлення

Набір ключів CarLife CR-V (WR2112)- це набір універсальних ключів, які використовуються для роботи з г-подібними гвинтами та гайками. Набір включає 9 ключів з різними розмірами, починаючи від Т10 і закінчуючи Т50. Кожен ключ має отвір у формі г, що дозволяє йому легко захоплювати гвинти та гайки.

Немає на складі

Швидке замовлення

Ключ трубний №2 від Master Tool 76-0743 - надійний та ефективний інструмент, призначений для роботи з різними типами труб, забезпечуючи стійке та надійне зчеплення під час монтажу або ремонту систем водопостачання та опалення.