Каталог товарів

❱❱ POLAX Ключ розвідний з прогумованою ручкою 300мм (25-020)

Артикул: 40825
* ОПИС ТА ЗОБРАЖЕННЯ ТОВАРУ МАЄ ІНФОРМАЦІЙНИЙ ХАРАКТЕР І МОЖЕ ВІДРІЗНЯТИСЯ ВІД ОПИСУ ТА ЗОБРАЖЕНЬ, ПРЕДСТАВЛЕНИХ В ТЕХНІЧНІЙ ДОКУМЕНТАЦІЇ ВИРОБНИКА.
0,00 грн ⁄
350,00 329,00 грн ⁄
+

Немає на складі

Способи доставки

Більш детальну інформацію щодо оплати та доставки ви можете отримати безпосередньо від наших менеджерів за телефонами:

Способи оплати
  • Готівкою при отриманні
  • Безготівковий переказ
Опис

Ключ розвідний з прогумованою ручкою POLAX 300мм (25-020) є невід'ємною частиною будь-якого інструментарію для професійних майстрів та домашніх майстрів. Виготовлений з високоякісної сталі, цей ключ забезпечує міцність і довговічність. Прогумована ручка дозволяє зручно утримувати інструмент під час роботи, забезпечуючи комфорт і безпеку. Завдяки своєму розвідному дизайну він ідеально підходить для роботи з гайками та болтами різних розмірів.

Відгуки
Поки немає відгуків
Написати відгук
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
Рекомендовані товари

Немає на складі

Швидке замовлення

Немає на складі

Швидке замовлення

Набір ключів CarLife CR-V (WR2112)- це набір універсальних ключів, які використовуються для роботи з г-подібними гвинтами та гайками. Набір включає 9 ключів з різними розмірами, починаючи від Т10 і закінчуючи Т50. Кожен ключ має отвір у формі г, що дозволяє йому легко захоплювати гвинти та гайки.

Немає на складі

Швидке замовлення

SIGMA Ключ розвідний 250 мм - це інструмент, призначений для використання при розвідці і розкручуванні різноманітних гвинтів, болтів і шурупів. Він є надійним і зручним інструментом, який допоможе вам з легкістю виконувати різні завдання, пов'язані з розвідкою й розкручуванням гвинтів і болтів.